Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 2 mar, 2018

Vidal på väg tillbaka till Italien

Läs om de senaste övergångsnyheterna här!

På söndag är det dags för Derby della Madoninna, Milanoderbyt mellan Milan och Inter. Även utanför planen väntas de två storklubbarna nu göra upp. Enligt Tuttosport är Arturo Vidal på väg bort från Bayern München, och Milan och Inter går en kamp om att värva chilenaren. Vidals kontrakt med Bayern sträcker sig till sommaren 2019.

Jackson Martínez lämnade Atlético Madrid för kinesiska Guangzhou Evergrande i början av år 2016, i en affär värd 400 miljoner kronor. Nu väljer Guangzhou Evergrande att släppa anfallaren . Martínez har varit förföljd av skador under sin tid i Kina, och har totalt gjort blott 16 matcher, på vilka han gjort 4 mål. Martínez är nu klubblös.

Högerbacken Hector Bellerín har stundtals fått motta kritik för sina prestationer i Arsenal. Nu ryktas han bort från klubben. Enligt The Guardian vill italienska storklubben Juventus värva spanjoren. Juventus är enligt tidningen medvetna om att de kommer att behöva hosta upp drygt 500 miljoner kronor för att värva Bellerín.

Erton Fejzullahu återvände till svensk fotboll sommaren 2017, när han skrev på för Kalmar FF. Vid årsskiftet gick anfallarens kontrakt ut, och han ville leta efter alternativ från Asien eller Amerika. Han har dock inte fått napp på något intressant, utan har nu återigen skrivit på för Kalmar FF. Erton Fejzullahu gjorde 14 matcher och 1 mål för Kalmar år 2017.

Viktor Noring, tidigare i Trelleborgs FF och Malmö FF, har några år utomlands i ryggen. Han har tillhört Celtic, Heerenveen och nu senast skotska Hearts. Nu verkar det bli en återkomst i svensk fotboll för målvakten. Enligt uppgifter till Fotbollskanalen är Noring på väg att skriva på för Landskrona BoIS i Superettan.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar