Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 3 mar, 2017

Vi tippar vinnare i SHL – Vem lyfter pokalen?

Det finns många favoriter som vi kan se i SHL, eller Elitserien som många fortfarande kallar den svenska hockeyligan. Vi har granskat oss närmare kring vilka lag som vi tror kommer att klara sig bra. Vi har även valt ut en vinnare som vi tror på.

Den vinnare av SHL som vi har tippat kommer vi även att spela på. Hos flera bettingsidor på nätet så kan du nu spela på odds och utse en vinnare av SHL, inklusive slutspelet.

Vi får då ett bra odds på det lag som vi tror kommer att vinna hela ligan. Utan att avslöja exakt vilket lag som vi har valt att bettat på så kan vi säga att vi får ut 5.75 i odds i skrivande stund.

Segrare av SHL är..

Den segrare som vi till slut kommer att stå med pokalen är ett lag som har mycket erfarenhet. De vet exakt vad som krävs, och vad som gäller för att bli svenska mästare i ishockey. De har vunnit guld flera gånger tidigare, och har stjärnor som idag hade enkelt tagit plats i NHL.

Laget har även en hängiven publik som stöttar laget framåt i varje match. Vilket kommer att bli viktigt under tiden som slutspelet spelas. Vi tror verkligen att det kommer krävas en publik som verkligen kan stötta laget. Det kommer bli intensiva, och kraftutlösande matcher.

Våra favoriter har även spelare som kan ta det där extra steget som krävs. Joel Lundquist är en profil i laget som har den erfarenheten som krävs för att samla sig själv, och laget för att visa vad de går för.

Vinnaren av SHL som vi kommer att tippa på är från Göteborg, och vet du inte nu vilket lag vi syftar på så behöver du läsa på mer om Elitserien innan du spelar på odds.

Laget vi har tippat som svenska mästare i ishockey 2017 är Frölunda Indians.

Vårt spel på att det är Frölunda Indians som vinner hela SHL ger oss bra odds inne hos Unibet. Hela 5.75 x pengarna kommer vi att få om vårt speltips stämmer in.

  • Vårt tips: Frölunda Indians vinner SHL
  • Odds: 5.75
  • Bästa oddsen: Unibet

Se SHL på nätet

Det allra bästa du kan göra om du vill följa med bland SHL är att se alla matcher via din TV eller dator. Du kan både se matcherna direkt på din TV, samtidigt som du kan streama SHL live på nätet. Det finns lite olika knep, men det vanligast är att använda sig av CMore.

Skulle du bo inom Sveriges gränser så krävs det att du kollar via CMore. De har nämligen köpt upp de rättigheter som finns. Däremot finns en möjlighet att se ishockey från SHL om du bor utanför Sverige. Det finns nämligen de bettingsidor som erbjuder livestreaming till andra länders IP-adresser.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar