Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 15 maj, 2017

Veckans odds bonusar – Erbjudanden på betting (v.20)

Vi på Sportal kommer framöver börja erbjuda våra läsar fler oddsbonusar i större utsträckning. Tidigare har vi samlat bonusar och jämfört lite sporadiskt. Nu kommer vi att starta med en bonusnyhet varje vecka.

Denna vecka, vecka 20, så kommer vi att samla alla de bästa bonusar, erbjudanden och kampanjer som gäller för veckan. Det kan handla om nya oddsbonusar, tävlingar, och andra storslagna kampanjer. Gillar du att spela med pengar på betting, eller vill få ut mer av dina oddsspel. Ja, då rekommenderar vi dig att ta hjälp av oss.

Bonus & erbjudanden: 15–21 maj

Under en vecka så kan det hända ganska mycket bland de bettingsidor som vi rekommenderar här inne på Sportal.se. Nedan kommer du att kunna läsa om vilka bonusar under dennna vecka. Du kan enkelt klicka dig vidare till de sidor som erbjuder dig att spela med extra bra kampanjer!

Bättre odds hos Unibet

Under denna vecka så forsätter Unibet att boosta oddsen för alla spelare som gillar att tippa på ishockey. Det är i full fart på ishockey VM, och Unibet har en kampanj som kommer löpa över hela tuneringen.

I deras oddsboostar så kommer de att erbjuda riktigt bra odds på matcher som spelas av Tre Kronor. Det är inte de enda oddsen som kommer att ökas på. Klicka dig vidare till Unibet för att se vilka odds som du kan spela på under hockey VM. Vi kan garantera att du inte kommer att bli besviken.

Utöver deras förhöjda odds, så kommer de i vanlig ordning ha sin välkomstbonus. Är du en ny spelare som kan du använda denna bonus för att få pengar att tippa med.

Hos Unibet så kommer du att få välja din odds bonus online. Du kan antingen välja att få 500% upp till 500 kr, eller 200% upp till 1000 kr.

10% cashback på Allsvenskan hos LeoVegas

Älskar du likt som oss att hänga med i Allsvenskan? Då borde du spela på LeoVegas som erbjuder sina medlemmar att spela med 10 % i cashback. Detta erbjudande gäller inte bara denna vecka, utan kommer att gälla under hela säsongen.

Det innebär att du kan få massor av pengar tillbaka om du väljer att spela på Allsvenskan. Inne hos LeoVegas så kan de betala tillbaka upp till 1000 kr i veckan om du spelar på odds i Allsvenskan. Detta kan både vara om live odds, och vanliga odds som placeras innan matchen.

Utöver detta erbjudande så kommer det även finnas en välkomstbonus att hämta om du är ny spelare. Denna odds bonus är värd 100 % upp till 1000 kr. Vilket innebär att du kan dubbla din insättning och få mycket mer pengar av sidan att spela bäst odds för.

Riskfritt spel värt 350 kr hos Betfair

Inne hos Betfair så fortsätter de med att erbjuda dig nya erbjudanden på betting. Denna gång kan du som ny spelare få 350 kr i form av ett riskfritt spel. Ett riskfritt spel innebär att du kan vinna pengar som vanligt på betting, men du kan inte förlora.

Det krävs därför ingen expert för att kunna intyga att denna kampanj kan vara bra att använda sig av. Dessa pengar kommer du som medlem kunna spela med utan att tänka på eventuella förluster. För att hämta denna bonus så behöver du dock vara en spelare som skapar ett nytt konto hos betfair.

Det är även ett krav att du använder detta erbjudande på spelbörsen. Mer om allt detta kan du läsa mer om inne hos betfair. Där finns även information om deras odds bonus till nya spelare som du kan hämta.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar