Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 7 mar, 2017

Varför väljer en storspelare Mr Green?

Det finns inte bara en speciell anledning till varför så många i Sverige, och i världen gillar att spela hos Mr Green. Många föredrar alla de kampanjer, bonusar och tävlingar som fullkomligt regnar ner på medlemmar hos Mr Green.

Redan från första början så kan du börja samla bonuspengar att spela med. Dessa pengar kan hämta du genom att använda dig av en välkomstbonus. Denna bonus är endast till för nya medlemmar. Ett perfekt knep för att öka dina vinstchanser och verkligen komma igång inne hos din nya bettingsajt.

Det bästa med att vara en storspelare hos Mr Green är deras VIP-avdelning. Där kan du hitta mängder av bra sport bonusar, cash backs och annat som tillhör de allra mest seriösa spelare på odds.

Bli VIP!

Det är inte speciellt svårt att bli en VIP-spelare inne hos Mr Green om du visar din bookmaker att du är en seriös spelare.

En VIP-spelare inne hos Mr Green behöver dock anmäla sig till deras VIP-avdelning. När du väl kommit med där så kan knappast något vara bättre för ditt spelande. Där kommer du att kunna hämta massor av erbjudanden på spel som du är intresserad av.

Låt oss säga att du är ute efter en ny spelsida att betta odds på. Du vet redan med dig att du lägger en del pengar på odds. Oavsett om du skulle vinna eller förlora så kommer Mr Green att bjuda på massor av sjysta erbjudanden. Detta för att du ska få större vinstchanser, samt spela för mer pengar än du sätter inte.

Så blir du storspelare

Följ bara våra få steg för att sedan kunna bli en storspelare hos Mr Green.

Fördelar med att vara VIP

Mr Green är en bettingsida som verkligen tar hand om sina medlemmar. Därför är det inte speciellt konstigt att de erbjuder bonusar, erbjudanden och några av marknadens bästa odds online.

Denna kombination av givmildhet är en stor faktor till varför Mr Green är en så pass populär spelsajt som de nu är.

Mr Green tycker vi ligger i framkant med allt de erbjuder. De har massor av olika former av spel som du kan betta på. Förutom odds och betting så erbjuds även casino. Ett perfekt sätt att kombinera ditt spelande på.

Utöver detta så har de en spelsajt som alltid fungerar på det vis som det är förväntat. Det innebär att det service och smidigheten är precis som man önskar!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar