Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 4 jul, 2019

Streama USA – Holland: Se VM-finalen via live stream (damer)

Det har blivit dags för final i dam-VM, och många kommer att vilja streama USA – Holland när de gör upp om guldet. Vi visar hur ni kan hitta er live stream till VM-finalen för damer.

Vi närmar oss dagen för final i damernas världsmästerskap, där vi får se USA – Holland mötas i en direkt avgörande match om guldet. Vi visar hur ni gör för att titta på VM-finalen live på internet.

Scrolla vidare för att hitta din USA – Holland live stream, så att du kan se finalen direkt på nätet.

Streama fotboll online på Bet365

Titta på fotboll och spela på odds till dam-VM!

Streaming kräver finansierat spelkonto. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama USA – Holland (final dam-VM)

Många önskar att titta på VM-finalen online, och till er stora glädje går det faktiskt att kolla på matchen gratis på nätet. CMore är den tjänst som har rättigheter att sända och visa matchen, och så länge du har konto på CMore kan du således se matchen online.

Det som är extra bra är att det går att streama USA – Holland gratis. Skaffar du ett konto på CMore kan du ta del av deras erbjudande om gratis live streaming i 2 veckor, och således se USA – Holland utan kostnad.

Du kan se din USA – Holland live stream direktsänt från valfri plattform. Den går att titta på från mobil, surfplatta eller dator, så det är bara att välja fritt. Det går även att koppla livesändningen till TV.

Naturligtvis kan du på CMore även streama Sverige – England (damer) i bronsmatchen. Det går nämligen att se alla matcher från dam-VM via tjänsten.

  • 1. Gå in på C More
  • 2. Skapa ditt konto
  • 3. Välj erbjudandet som ger dig gratis streaming i 2 veckor (att föredra)
  • 4. Titta på USA – Holland, final i dam-VM (avspark 17:00 söndag 7/7)

Här kan ni se höjdpunkter från USA:s semifinalseger mot England häromdagen.

Titta på USA – Holland på TV

Vilken kanal visar finalen i dam-VM? Det är många som ställer sig frågan var man kan titta på USA – Holland på TV, och vi kan meddela er att matchen sänds i TV4.

Redan klockan 16:00 börjar studiosändningen, då den duktige skånske journalisten Olof Lundh får äran att dela studio med Anna Brolin och Malin Swedberg. I 50 minuter sitter detta gäng av experter och delar med sig av sina åsikter om världsmästerskapet i allmänhet och finalen i synnerhet. Vi kan nog även vänta oss en del ältande av bronsmatchen dagen innan, särskilt om Sverige gjort bra resultat där.

16:50 förflyttas vi som tittar till Stade de Lyon för att se VM-finalen och titta på USA – Holland. Sedan pågår matchen – halvtidspaus inkluderat – fram till strax innan 19:00. Då är det dags för ytterligare en halvtimmes studio innan sändningen avslutas.

Om du vill se USA – Holland på TV men saknar TV4, kan du koppla din live stream från valfri enhet till TV. Detta med hjälp av till exempel HDMI-kabel.

Inför VM-finalen

Holland är regerande Europamästare och skulle såklart gärna vinna även VM och därmed visa att man är bäst även i resten av världen. I semifinalen mot Sverige saknades storstjärnan Shanice van de Sanden i startelvan, men byttes in och spelade 50 minuter. Nu kan vi förvänta oss att hon spelar från start.

USA är allmänt känt som världens bästa fotbollslandslag på damsidan, och hålls som favoriter att vinna. Man har en svensk förbundskapten i Tony Gustavsson, som tidigare bland annat varit huvudtränare för herrar hos Degerfors och Hammarby. Han tränade Hammarby 2009, det året då de grönvita föll ur Allsvenskan, men ska i ärlighetens namn inte ha alltför mycket skyll för det.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar