Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 4 maj, 2017

Unibet boostar odds under hockey VM 2017

Det är snart dag för hockey VM, och i Sverige så hålls många tummar för att tre kronor ska göra en riktigt bra tunering. Skulle du som spelare vilja spela på några av nätets bästa odds så rekommenderar vi dig vidare till Unibet.

Där kommer de nämligen att köra på en riktigt sjyst kampanj som kommer öka oddsen för dig. Med andra ord så kommer du att kunna boosta dina odds under den tid som Hockey VM kommer att pågå.

I vår artikel så kommer vi att tipsa dig som läsare om hur du kan spela med riktigt bra odds hos Unibet, och hur deras kampanj under hockey-VM kommer att se ut.

  • Odds på att Sverige vinner ishockey VM hos Unibet = 5.00

Kampanj för ishockey VM

Så hur kommer denna kampanj inne hos Unibet att fungera, och vilka erbjudanden under hockey VM 2017 kan du förvänta dig hos Unibet?

Jo, under VM i ishockey så kommer Unibet att öka oddsen som du kan spela på. Fär varje dag som hockey VM pågår så kommer det vara möjligt att hämta extra höga odds bland Unibets kampanjer. För att komma till dessa erbjudanden så klickar du dig vidare till Unibet från oss.

När du väl landat inne på deras oddssida så har de en flik som de valt att döpa till ”erbjudanden”. Där klickar du dig vidare för att se vilka bästa odds som de har inom matcher från ishockey VM.

Varje speldag under hela VM så kommer Unibet att boosta dina odds på ett, eller flera events från hockeymatcherna som ska spelas.

Dessa erbjudanden på förhöjda odds ommer att finnas tillgängliga för dig som medlem att spela på samma dag som den matchen du vill spela på ska gå av stapeln. Dessa odds boostar kommer att vara tillgängliga från 00.00 samma dag.

Håll dig därför uppdaterad inne hos oddssajten för att inte missa några odds som ger dig möjligheten att vinna extra mycket pengar.

Unibet kommer dessvärre inte att tillåtas att streama hockey VM & Sveriges matcher. Däremot så kommer de att visa andra live streams som du kan ta del av om du har ett konto med pengar på.

Tippa Sverige som vinnare av VM

Om du tror att Tre Kronor kommer att stå som segrare av hela hockey VM 2017 så kan du redan nu använda dig av Unibets oddsboost.

Unibet har nämligen valt att erbjuda sina medlemmar att spela på extra höga odds för att Sverige ska vinna VM. Oddset ligger just nu uppe på 5.00 x din insats.

Klicka dig därför vidare till Unibet för att sedan tippa Sverige som världsmästare i VM, och därmed kunna titulera sig som världens bästa ishockeylag.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar