Unai Emery tvingas springa den extra milen på grund svåra omständigheter. 

Unai Emery har presterat någorlunda bra, men fortfarande inte nått toppen. Inte väl kan man förvänta sig att en tränare ska inbringa ett dugligt resultat på sin första säsong.

En sak som jag har märkt är att hans kroppsspråk kommunicerar något speciellt på plan. I vissa fall brukar han, om inte varje match, påminna om stilla vatten, lugn och orörd, men samtidigt frågvis. Kanske ställer han sig frågan ”vad är mina spelares svagheter?”.

Arsenal-spelarna spelar mycket annorlunda nu jämfört med förr, men ett bekymmer kvarstår – defensiven. Defensiven i Arsenal ekar av misstag. Det är feltajmade brytningar, glidtacklingar, och desorienterade markeringar. När motståndarna befinner sig vid straffområdet påminner en som åskådare om något som karaktäriserar ingen mans land. En sak är säker, defensiven är utan tvekan genomskådad. 

En annan sak som är genomskådad är begränsningen på tillgångar. Unai Emery fick inte spendera ett enda pund denna vinter, utan tvingas låna och köpa med sommarens budget. Spelare som Deniz Suarez har redan anlänt till klubben, för att ersätta Aaron Ramseys bortgång till Juventus.

Det är tufft att vara en Arsenal-tränare. Med begränsade tillgångar på grund av snål ägare, svag defensiv och vinterskador. Och då blir man ju rädd ifall någon tränare där ute som har erfarenhet verkligen har kurage att ta på sig det ansvaret under en ägare vars girighet sträcker sig upp till skyarna. Emery tvingas springa den extra milen för att göra samma som jobb som Guardiola och Solskjaer. Det tvingar Emery att hitta perfektion. Bli inte förvånade och ifrågasätt inte Emery när han börjar få grått hår om ett eller två år, det var inte hans fel.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 100 000 evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

-

Ingen välkomstbonus

5. Rizk

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se