Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 17 nov, 2017

Trelleborg – Jönköping Södra: Live stream i kval till Allsvenskan

Nästan alla lag i Allsvenskan och Superettan har gått på semester. Det har inte Trelleborgs FF och Jönköping Södra (J-södra) gjort. För dessa två lag väntar kvalmatcher till Allsvenskan 2018.

Om du vill streama Trelleborg – Jönköping Södra i kval till Allsvenskan så hjälper vi dig med detta. Deras två matcher kommer att sändas både via live stream och på TV. Du behöver bara se till att du har vad som krävs för att sända kvalet live.

Med erfarenhet känner vi till att det är fler människor som vill se Trelleborg – J-Södra stream än supportrarna till laget. Dessa två kvalmatcher har blivit en alltmer intressant, och spännande historia. Se till att inte missa matcherna, utan ta hjälp av oss för att streama Trelleborg mot Jönköping live online!

Streama Jönköping – Trelleborg online

Avgörandet om vilket lag som kommer att kvala in till Allsvenskan 2018 kommer ske med hjälp av två matcher. Det lag som vinner den interna matchserien efter dessa två matcher kommer att få ett kontrakt till Allsvenskan nästa säsong.

Förloraren kommer istället att vara tvungna att spela i Superettan till nästa år. Med andra ord så är det mycket som står på spel för Trelleborg och Jönköping Södra.

Nedanför hittar du den information som är nödvändig om du ska följa kvalmatcher i Allsvenskan.

Första matchen

 • Trelleborg – Jönköping Södra
 • Avspark/matchstart: Den 15/11, kl. 18:00
 • Arena: Vångavallen, Trelleborg
 • Streama hos: Cmore
 • TV-sändning: TV12
 • Resultat: 2-0 till Trelleborg

Returmatchen

 • Jönköping Södra – Trelleborg
 • Avspark/matchstart: Den 19/11, kl. 14:45
 • Arena: Stadsparksvallen
 • Streama hos: Cmore
 • TV-sändning: TV12

Det är inte alls svårt att ta del av de sändningar som finns till hands både via live streaming eller på TV.

Att streama J-Södra – Trelleborg hos Cmore är ett knep vi främst rekommenderar. Det hjälper dig att kunna se kvalmatcherna mellan fotbollslagen på den enhet som du helst vill kolla på.

Det är dessvärre inte möjligt att se Jönköping – Trelleborg stream , utan det krävs att du har ett konto med premium hos Cmore.

Alternativt att du köper matcherna med hjälp av PPV. Då kommer du direkt få tillgång till live streams inför kvalmatcherna till Allsvenskan mellan Trelleborgs FF och Jönköping Södra.

trelleborg spelar kvalmatcher mot j södra

Odds inför kvalmatcherna

Inne hos bet365 så väljer vi kolla till oddsen inför matcherna som ska spelas i kvalet till Allsvenskan. Vi tycker oss se att det är J-Södra som är favoriter för att stanna kvar i Allsvenskan.

Oddsen ligger dock ganska jämna lagen emellan, vilket vi ser positivit på. Det bäddar nämligen för två matcher som kan bli riktigt spännande och jämna.

Ett kval är alltid extra speciellt, och är med säkerligen de två mest viktiga enskilda matcherna för både Jönköping Södra och Trelleborgs FF.

Du kan själv välja på vilket lag som du tror tror vinner den första matchen. Oddsen inför den första matchen den 15/11 har vi valt att lägga ut här nedanför.

 • Trelleborg vinner = 2.75
 • Oavgjort = 3.20
 • Jönköping Södra vinner = 2.60

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar