Snart släpps FIFA 19. Här går vi igenom de svenska landslagsspelarna vi tror kommer att få allra störst lyft.

Ludwig Augustinsson: 73 till 77

Ludwig Augustinsson har gjort en bra säsong för Werder Bremen i Bundesliga, och följde upp det med ett starkt VM där han förutom upprepade starka defensiva insatser lyckades göra ett mål.

Vi tror att FIFA kommer att förbättra Augustinsson en hel del, och gissar att hans värde höjs från 73 till 77. VI förväntar oss att Augustinssons defensiva kvaliteter får ett rejält lyft, samtidigt som resten av hans värden lär öka en aning de också.

Viktor Claesson: 73 till 78

Viktor Claesson har gjort en oerhört stark säsong i FK Krasnodar, där han stått för 10 mål och 8 assist i ligaspelet. Hans prestationer har inte gått omvärlden obemärkt förbi, utan han har ryktats till flera större klubbar.

I VM i Ryssland stod Claesson för flera starka prestationer, och var en av Sveriges bästa spelare. Claesson kom faktiskt delad 1:a i assistligan, och stod även för en fixad straff mot Mexiko. FourFourTwo tog ut Claesson som en av tio positiva överraskningar i VM 2018. Vi tror att hans goda år kommer att leda till en relativt stor förbättring av hans FIFA-egenskaper, där vi väntar oss en betydlig höjning i skott och passningar. Dessutom bör hans defensiv få sig en rejäl höjning, då han som yttermittfältare i Janne Anderssons landslag visat att han trots sin offensiva spets inte har några problem att klara av defensiva uppgifter.

Robin Olsen: 74 till 79

Här är den spelare vi tror kommer att få som störst uppsving. Robin Olsen har gjort en mycket bra säsong i FC Köpenhamn, och tack vare det lockat till sig intresse från större ligor.

Efter en imponerande insats i VM har det talats om att klubbar som Roma, Liverpool och Barcelona funderar på att värva Olsen, där de förstnämnda ryktas ligga närmast till hands. Vi tror att hans totala rating på FIFA 19 kommer att vara betydligt bättre än på FIFA 18, och tippar som ni ser nedan.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 100 000 evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se