Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 2 jan, 2019

Titta på Sverige – Schweiz: Se matchen via live stream

Det är dags för kvartsfinal i JVM 2019, där vi får se Sverige – Schweiz spela ishockey. Många kommer att vilja titta på matchen online, och här berättar vi var ni kan finna er live stream på nätet.

JVM 2019 har nått kvartsfinalerna, och klockan 22:00 onsdag 2 januari 2019 får vi se Sverige – Schweiz spela på isen i JVM Kanada. Det är väldigt populärt att streama JVM online, och många kommer inte minst vilja se Sverige – Schweiz via live stream. I den här artikeln berättar vi hur du gör för att kunna titta på matchen på nätet.

Vill du istället titta på Sverige – Schweiz i handbolls-EM för herrar 2020 så kan du följa denna länk.

Vill du streama ishockey? Gör det med Unibet!

Sätt in pengar att spela med för att se massor av ishockey direkt!

Se Sverige – Schweiz via live stream

För att ge dig själv möjligheten att titta på Sverige – Schweiz via live stream är det bra att ha ett konto på CMore, då de visar alla stora matcher från JVM, däribland sänds Sverige – Schweiz.

Skaffa ditt konto på CMore för att se matchen online! Det går även att titta på SVT Play, men där sänds inte alla matcher från mästerskapet.

  • 1. Gå in på CMore
  • 2. Skapa dig ett konto
  • 3. Välj abonnemanget ”CMore Mycket Sport” för 199 kronor i månaden (ingen bindningstid)
  • 4. Streama Sverige – Schweiz och alla andra stora matcher från JVM 2019 i ishockey

Titta på Sverige – Schweiz på TV

Många är glada över att Sverige – Schweiz visas på SVT2, en kanal de flesta har tillgång till. En stor del av det svenska folket kommer att sitta klistrade framför Tv:n för att titta på matchen direkt, då den givetvis direktsänds.

Sändningen till matchen börjar 21:45, och sedan drar själva ishockeyn igång 22:00.

Är det så att du inte har SVT2, men ändå vill titta på matchen på TV? Oroa dig inte, det kan du göra! Med ett CMore-konto kan du med hjälp av Chromecast eller HDMI-kabel koppla sändningen från dator eller annan plattform till din TV, och på så sätt se Sverige – Schweiz på TV!

Det går att se matchen från vilken plattform som helst – kolla Sverige – Schweiz från mobil/smartphone, dator/laptop eller surfplatta/Ipad. Sedan är det som sagt bara att koppla sändningen till din TV.

Inför matchen

Sverige lyckades kvalificera sig från gruppspelet som gruppetta efter att ha besegrat samtliga gruppmotståndare – Kazakstan, USA, Slovakien och Finland. Nu är man framme i kvartsfinal, där alltså Schweiz står på andra sidan.

Schweiz vann endast en gruppspelsmatch – mot Danmark – men då 4 av 5 lag gick vidare från vardera grupp är man alltså ändå i kvartsfinal nu. Schweiz kom fyra i Grupp A och får därför en ofördelaktig lottning i kvartsfinalen, då man möter vinnaren av Grupp B, Sverige.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2494 Artiklar