Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 24 mar, 2017

Tippa vinst för Sverige mot Vitryssland – Få 6.00 i odds

Många i Sverige kommer naturligtvis att se matchen mellan Sverige – Vitryssland i VM-kvalet denna helg. Det är en viktig match som kommer att påverka Sveriges chanser att till slut spela i VM i Ryssland 2018.

En viktig match betyder oftast en stor publik. En stor publik leder i sin tur vidare till många spelare inne hos bookmakers. Vi är helt övertygande om att det är många svenskar som kommer att spela på odds inför matchen mellan Sverige – Vitryssland.

Vi har här tagit fram ett erbjudande från Betfair som just nu har ökat oddsen rejält på att Sverige ska vinna matchen. Favorittippade Sverige kommer under helgen ha hela 6.00 i odds för att vinna.

Använd erbjudandet

Det är långt ifrån svårt att använda sig av erbjudandet som just nu finns inne hos Betfair. Det enda du behöver göra är att registrera ett nytt spelkonto inne hos Betfair. Med andra ord så kommer detta erbjudandet endast att vara riktat till de spelare som inte tidigare har haft ett spelkonto inne hos Betfair tidigare.

För att förtydliga hur du kan spela med bästa oddsen inför Sverige – Vitryssland så kan du följa våra enkla steg här nedanför. Det kommer garanterat att hjälpa dig att kunna vinna mycket pengar om nu Sverige skulle vinna sin match i VM-kvalet.

Så använder du erbjudandet:

  • Skapa ett nytt spelkonto inne hos Betfair
  • Tippa Sverige som vinnare i matchen mot Vitryssland
  • Få ett ökat odds på hela 6.00 x din insats tillbaka
  • Håll tummarna på att Sverige vinner matcher i VM-kvalet!

Detta är långt ifrån det enda odds som Betfair kommer att höja. Denna bookmaker ser nämligen till att ha många olika erbjudanden när det kommer till odds inom fotboll. Det gäller bara för dig att hålla koll på vilka erbjudanden som finns, och hur du kan använda dem!

Tips & mer info

Om du behövr hjälp med att tippa matchen, eller inte riktigt är säker på vilket lag du ska tippa som vinnare. Då tror vi att du kommer ha god hjälp av vårt speltips mellan Sverige – Vitryssland som vi har publicerat här på Sportal.

Du behöver nödvändigtvis inte hålla med vårt speltips. Däremot så tror vi att det kan hjälpa dig att få bättre koll på vilka förutsättningar som finns för matchen. Det kan alltid hjälpa dig att bli en smula säkrare på vilken vinnare som du kommer att tippa på.

Självklart kommer det även finnas tips på om hur du kan se Sverige – Vitryssland live stream. Perfekt för dig som vill se matchen direkt på nätet istället för på din TV.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar