Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 28 feb, 2017

Tippa vinnare i Let’s Dance 2017! – Betting på dans

Det finns många chanser för dig att öka spänningen i TV-soffan. Speciellt när det kommer till att vinna pengar. Förut så var det endast möjligt att spela på odds när det erbjöds större matcher, eller sportevents.

Detta har nu breddat ut sig, och många svenskar har någonsin spelat på andra saker utöver sport. Det går nu att betta på massor av andra saker. Till exempel så går det att tippa vinnare i Let’s Dance, melodifestivalen, politiska val, och mycket annat.

Därför tycker vi att alla, oavsett vilket intresse man har, borde ha ett spelonto inne hos bet365. Där samlar de varje år massor av roliga events som du kan vinna pengar på.

Vinnare i Let’s Dance!

Här får du tips kring vilka deltagare som ska vara med, samt vilka odds de har att vinna. Vi har hämtat dessa odds inne hos bet365, och tycker själva att de lyckats bra med att erbjuda oss de odds vi tycker om!

Bland alla de deltagare som är med i Let’s Dance 2017, så har nu bet365 erbjudit fina odds på den som vinner. Vi har alldeles för dålig koll på dans, och kändisvärlden för att ge dig ett speltips. Därför får vi dessvärre lämna dig med en uppdatering kring de odds som just nu finns.

  • Samir Badran – 3.50
  • Anja Pärsson – 3.50
  • Jesper Blomkvist – 5.00
  • Anders Öfvergård – 6.00
  • Messiah Hallberg – 8.00
  • Ellen Bergström – 9.00
  • Johannes Brost – 12.00
  • Mikaela Laurén – 15.00
  • Dominika Peczynski – 17.00
  • Stina Wolter – 17.00

Så spelar du på Let’s Dance

För att börja spela på odds inom Let’s Dance och andra roliga evenemang på nätet så behöver du först ha ett spelkonto. Det finns mängder av bettingsidor på nätet som du kan välja för att spela inom vadslagning.

Det är däremot inte alla dessa bettingsidor som erbjuder dig att spela på dessa events. Det kräver att det är en extra bra bookmaker för att de ska ta med odds från mer events än bara från sportens värld.

En av dessa bookmakers som erbjuder dig att spela på dessa så kallade specialare är bet365. Det är en mycket populär bettingsida som gör allt för att erbjuda de bästa oddsen till en så bred publik som möjligt. Därför är det möjligt för oss svenskar att t.ex. tippa vinnare i Let’s Dance.

För att hitta till dessa odds inne bet365 så kan du först öppna den sportbooking som finns. Sedan kan du via deras sidomeny leta dig vidare bland alla deras olika sporter. Där hittar du en kategori bland alla sporter som heter ”specialare”. Där hittar du alla de odds som finns samlade hos bet365 som inte har med sport att göra, men ändå går att spela på.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar