Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 1 maj, 2017

Tävla & vinn fotbollsresor varje vecka hos Unibet

Vi är nog alla överrens att det är bäst att uppleva fotboll live. Just nu kan du vinna matchbiljetter och fotbollsresor till det lag som du håller allra närmast hjärtat. Vilket passar perfekt för dig som vill se ditt lag ute i Europa.

Faktum är att om du skulle stå som vinnare av en av dessa resor så kommer du själv att få välja vart du ska resa. Du kommer nämligen att själv berätta för Unibet vilket ditt favoritlag är inom valfri liga. Sedan kommer du att få två matchbiljetter, resan, och hotellet betalat av Unibet.

De matcher som du kan välja att se med ditt favoritlags premiärmatcher. Det innebär att du kan vinna fotbollsresan redan nu, för att sedan se framemot den hela sommaren.

Så tävlar du!

För att vara med i tävlingen så behöver naturligtvis ha ett spelkonto inne hos bettingsajten. Det är nämligen bara medlemmar som kan vara med och tävla om dessa fotbollsresor.

Som medlem så behöver du först anmäla dig till denna tävling. Detta gör du enkelt genom att gå till den tävling som Unibet har skapat. Där kan du först och främst läsa mer om själva tävlingen. Sedan kan du även anmäla dig.

Att anmäla sig till tävlingen är självklart , och kommer inte kosta dig någonting. Däremot så kommer du behöva spela på odds för att aktivera din anmälan och kunna bli en av de lyckliga vinnare över en fotbollsresa till valfritt lags premiärmatch.

För att ge dig mer tydlighet om hur denna utlottning kommer du att kunna läsa mer här:

  • Bli medlem eller logga in på Unibet
  • Anmäl dig till tävlingen bland alla kampanjer
  • Placera ett bets för minst 200 kr varje vecka på Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, Champions League eller Europa League.
  • Varje måndag dras en ny vinnare av fotbollsresa

Denna kampanj kommer att hålla på i sammanlagt sex veckor. Det innebär med andra ord att det kommer bli totalt sex lyckliga vinnare som kommer att få ge sig ut på en oslagbar fotbollsresa.

Notera gärna att alla som placerar bets för minst 200 kr har alla lika stora chanser att vinna. Vinnaren kommer att dras i ett lotteri som arrangeras varje måndag. Se därför till att du har spelat på odds under veckan för att ha chansen att vinna en fotbollsresa.

Spela även på odds

Många kanske anser att det kostar dig 200 kr för att vara med i tävlingen, men så är inte fallet. Att spela på odds innebär nämligen att du kan vinna pengar. Det gäller bara att du lägger ett speltips som du tror kommer att gå in.

Det handlar därför inte bara om att vinna själva kampanjen, och fotbollsresan inne hos Unibet. Det gäller även att du tar chansen att förvandla din insats på 200 kr till ännu mer pengar.

Glöm inte heller att det är möjligt att streama fotbollsmatcher live inne hos Unibet. De ser nämligen till att du via Unibet TV kan få tillgång till massor av fotboll från stora ligor som Bundesliga i Tyskland, La Liga i Spanien eller varför Serie A i Italien?

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar