Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 28 aug, 2017

Tävla och vinn resa till VM-kvalsmatch mot Holland

Det är snart VM-kvalsmatcher att vänta för Sveriges del. Näst på tur står motstånd i form av Bulgarien och Vitryssland. Redan nu kan du tävla inne hos Unibet om en resa till Holland för att se Sveriges kanske viktigaste match i VM-kvalet.

Matchen mot Holland kommer att spelas den 10 oktober i Amsterdam. För att vinna biljetter, och resa till den matchen så gäller det att du tippar de två nästkommande matcherna för Sveriges del i VM-kvalet.

Läs gärna mer om denna kampanj för att kunna vinna det pris som just nu finns hos Unibet!

unibet glenn hysen resa

Så tävlar du under Sveriges VM-kval

För att vara med och tävla inne hos Unibet så behöver du först vara en av alla de tusentals svenskar som är medlemmar hos bettingsidan.

När du har sett till att du är medlem, och har ett konto hos Unibet så kan du utan problem vara med i tävlingen.

Det är totalt 4 resepaket som kommer att delas ut av Unibet. Därför är det hyfsat stor chans för dig att vinna detta härliga pris. Två biljettpaket & resor kommer lottas ut under matchen mot Bulgarien, och ytterligare två paket kommer delas ut i samband matchen mot Vitryssland. I dessa paket så kommer du att få två biljetter (möjligt att ta med en vän).

Din uppgift kommer att bli att spela på någon av Sveriges nästkommande matcher i VM-kvalet. Detta avser de matcherna som vi radat upp nedanför.

  • Bulgarien – Sverige (Den 31 aug)
  • Vitryssland – Sverige (Den 3 sep)

Nedanför kommer vi i en punktlista ge dig tips på hur kampanjen fungerar, och hur du ska göra för att delta.

  • Logga in på Unibet eller skapa ett nytt konto
  • Anmäl dig till kampanjen som finns bland Unibets erbjudanden
  • Spela för minst 100 kr på valfritt 1X2-spel i Sveriges två kommande VM-kvalsmatcher
  • Se till att dina spel har ett odds över 1.20
  • Varje spelare få högst en lott för varje match. Totalt kan en spelare få max 2 lotter
  • Du kan inte använda dig av bonuspengar eller andra erbjudanden när du tippar matcherna
  • De spelare som lottas som vinnare kommer kontaktas senast 48 timmar efter lottdragningen den 4 september

Om du fortfarande har frågor eller funderingar kring hur denna tävling kommer gå till. Då rekommenderar vi dig att hämta mer information från Unibet. Där har de alla regler som krävs för att du ska bli införstådd i hur denna kampanj fungerar.

Läs mer om hur du streamar Sverige – Bulgarien !

sverige landslag berg toivonen forsberg

Kan Sverige avgöra i Holland?

Om Sverige skulle stå som vinnare i båda matcherna mot Bulgarien och Vitryssland så är det inte alls omöjligt att Sverige kan bli klara för VM om de även vinner mot Holland.

Därför är det kanske lite extra tryck på att åka ner till Amsterdam för att se Sverige spela mot Holland. Det kan nämligen bli en historisk match som återigen tar Sverige med till VM.

Matchen kommer att spelas den 10 oktober, kl. 20:45 svensk tid. Nu hoppas vi verkligen på att Sverige klara upp sina uppgifter i de två matcher som spelas innan Hollands-matchen. Detta för att kunna skapa ny VM-historia i Amsterdam!

Läs även vilka spelare & trupp Sverige har mot Bulgarien och Vitryssland.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1238 Artiklar