Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 30 aug, 2017

Syrien – Qatar: Live stream från Asiens VM-kval

Vi dyker ner bland Asiens VM-kval och hittar en match som kan vara intressant för många i Sverige. Matchen kommer spelas mellan Syrien – Qatar och mycket står på spel. Speciellt för Syrien som fortfarande har en plats till VM i räckhåll.

För att Syrien ska kunna ta sig vidare så krävs en vinst mot Qatar. Om de skulle förlora matchen så kommer de bli omsprungna av Qatar i deras VM-kvalsgrupp.

Vi hjälper dig som vill streama Syrien – Qatar online. Detta gör vi genom att tipsa dig om live streams där du direkt kan starta din sändning av matchen.

  • Avspark: Den 31 augusti, kl. 14:00
  • Arena: Hang Jebat Stadium
  • Visas hos: bet365

Så sänder du matchen på TV och via stream

Att se fotboll live med hjälp av streams blir bara allt mer populärt. Det finns idag många sidor som väljer att streama fotboll på nätet via en direktsändning. Det gäller bara för dig att hitta vilken sajt som sänder den matchen som du allra helst vill se.

När det kommer till live stream inför Syrien och Qatar så kommer det finnas en ganska unik sajt som sänder matchen. Denna sajt är Unibet. Det är en kombinerad streaming- och bettingtjänst som du kan använda dig av.

Sedan några år tillbaka så lanserade Unibet sina live streams. De går under namnet Unibet TV.

För att du ska kunna använda dig av deras sändningar från Asiens VM-kval så behöver du inte betala för ett premiumkonto eller liknande. Istället så behöver du visa för Unibet att du är en aktiv spelare som ofta använder dig av odds.

Det är nämligen bara de spelare som spelar på odds med riktiga pengar som kan streama fotboll online.

Se därför till att du blir medlem inne hos Unibet, och att du gör din insättning för att spela på odds. Sedan kommer du även få tillgång till bl.a. matchen mellan Syrien och Qatar.

Vi kan inte hitta några svenska TV-kanaler som visat intresse för att visa Syrien – Qatar på TV. Vilket en del i Sverige säkert tycker är synd.

Fler VM-kvalsmatcher!

Det är inte bara i Asien som det kommer spelas matcher i VM-kvalet till Ryssland 2018. Det kommer även spelas matcher runt om i Europa.

Bland de matcher som spelas i Europa så kommer Sveriges grupp att ingå. Det innebär att under samma dag som Syrien spelar match mot Qatar så kommer det finnas två andra matcher som är intresanta för svensk del.

Vi tror helt klart att det kommer bli en rolig tid som är full av landslagsfotboll. Det är viktiga matcher som väntar, och dumt av dig att missa!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar