Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 15 sep, 2017

Sveriges starkaste man 2017 – Tävling

I helgen så kommer Sveriges starkaste man 2017 att utses. Detta kommer avgöras i samband med en tävling i Stockholm.

Kvalet för att komma till final i Sveriges starkaste man 2017 är färdigt, och nu är finalisterna klara inför söndagens final.

Det är totalt 10 personer som kommer göra upp om titeln Sveriges starkaste man 2017. Där finns bl.a. favoriten Johannes Årsjö som vunnit tävlingen de 8 senaste åren. Läs gärna mer om hur du streamar eventet, eller hur tävling kommer att gå till.

ssm sverige 2017

Så tävlar man i ”Sveriges starkaste man 2017”

I tävlingen där man utser vem som är starkast i Sverige 2017 så kommer 10 män att ställa upp. Dessa personer kommer att ställa upp i olika grenar där man visar prov på sin styrka. Det handlar om grenar som t.ex. stocklyftning, stenlyft och tävlingar som går på tid.

Alla dessa grenar är viktiga att prestera bra i. Det är nämligen den totala poängen för alla olika grenar som kommer vra avgörande. Den man som har plockat flest poäng i alla styrkegrenar kommer att utses som Sveriges starkaste man 2017.

Nedan kommer du att se en lista med alla de deltagare som ställer upp i tävlingen på söndag, den 17 september.

  • Johannes Årsjö
  • Fredrik Svensson
  • Torbjörn Persson
  • Martin Forsmark
  • Andras Stålberg
  • Ola Nilsson
  • Joachim Gustavsson
  • Marcus Yngvesson
  • Fredrik Johansson
  • Johnny Hansson

magnus samuelsson sverige

Sänd SSM 2017 på TV & stream

Självklart så kommer du själv att kunna ta del av den tävling som utser Sveriges Starkaste Man 2017.

Tävlingen som kommer att avgöras i Stockholm, Solna kommer att sändas live på TV. Det är då SVT som kommer att sända stora delar av tävlingen.

Sveriges Starkaste Man 2017 kommer att starta 12:00, den 17 september. Så se till att du redan nu har klart för dig om hur du ska följa tävlingarna live.

Det kommer även vara möjligt att streama Sveriges Starkaste Man 2017 på nätet. Det kommer då vara SVTplay som erbjuder dig att kunna strömma eventet live.

Notera gärna att SVT inte kommer att sända tävlingen på TV under söndagen. Isätllet så kommer det att få en ihopklippt version att kolla på senare i höst.

Däremot kommer du att kunna streama hela tävlingen på SVTplay under söndagen.

Biljetter?

Det finns självklart chans för dig att köpa biljetter om du vill se Sveriges Starkaste Man 2017 live i Solnahallen i Stockholm. Det finns många fantaster som älskar att se de olika tävlingarna och grenar som erbjuds under tävlingen.

För att köpa biljetter till tävlingen så kan du surfa in på www.tyngre.se och köpa din biljetter till Sveriges Starkaste Man 2017.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar