Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 21 mar, 2017

Sverige – Vitryssland: Så streamar du matchen!

Behöver du hjälp med att ta fram direktsändningar inför Sverige – Vitryssland den 25/3? Då kommer vi att snabbt kunna hjälpa dig till att hitta helt rätt live steams. Vi har nämligen de tips som krävs för att du ska kunna titta på matchen helt utan problem.

Alla som vill se Sveriges landslag spela under deras VM-kval kommer att ha flera alternativ. Du kan välja att se matchen direkt på TV. Då gäller det att du redan har rätt kanalutbud där matchen sedan kommer att visas.

Det finns naturligtvis möjligheter för dig att streama Vitryssland – Sverige ishockey online. Det finns en lång rad olika stream sidor på nätet som kan erbjuda dig att live sända matchen från den enhet som du själv anser är bekvämast.

Så kan du se Sveriges landslag i VM-kvalet 2017

Matchen som kommer att spelas mot Vitryssland den 25/3 kommer vi att ha full koll på. Det är Kanal 5 i Sverige som kommer att visa matchen på TV. Denna kanal finns bland många svenska hem, vilket även ger många människor tillgång till att se VM-kvalet utan problem.

  • Matchen kommer att visas hos Kanal 5 – Den 25/3-2017, kl. 18:00

Skulle du inte ha Kanal 5 i ditt TV-utbud, eller om du hellre önskar att se matchen via din dator surfplatta eller mobil? Då rekommenderar vi dig istället att streama fotboll online. Detta kan du göra inne hos Kanal 5s egen hemsida. Där sänder de matchen till alla de svenskar som väljer att betala för ett premiumkonto.

Går det att streama matchen ?

Nja, det finns inga lagliga knep för dig att streama Sverige – Vitryssland . Det är Kanal 5, och där med Viasat som har köpt upp rättigheterna att sända matchen i Sverige. Så om inte Viasat låter dig att se matchen , så kommer det desvärre inte att fungera.

Se fler matcher från VM-kvalet för Sveriges del. Här kan du läsa om hur du kan se Sverige – Frankrike stream.

Så förbereder du dig inför matchen!

Det finns inga enkla matcher i ett VM-kval. Det vet det svenska landslaget. Trots att Sverige hålls som favoriter för att vinna över Vitryssland, så finns det nerver.

Som fanatiker till Sveriges landslag så kan du förbereda dig. Våra rekommendationer är att dra på sig din svenska landslagströja (om du har en). Fixa mat, eller snacks. Se till att du ha någon dryck som du tycker om.

Se även till att du stänger av din mobiltelefon så ingen kan störa dig. Detta gäller självklart inte de som nu vill streama Sverige – Vitryssland via sin mobil!

Sedan är det bara att vänta på att avsparken ska slås, och matchen är igång!

Enligt oss är det bästa sättet att följa en matchen från VM-kvalet från din TV-soffa!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar