Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 23 okt, 2017

Streama Sverige – Ungern: VM-kval för damer

I veckan så spelar Sveriges damlandslag en viktig match mot Ungerns damer. Matchen kommer avgöra vilket av lagen som får med sig tre poäng i deras VM-kvalsgrupp.

Vi kommer som vanligt hjälpa dig med live streams. Med vår hjälp kommer du utan problem kunna streama Sverige – Ungern damer under den 23/10. En match som har starttid redan 18:45.

När det kommer till att se matcher med svenska damlandslaget i VM-kval så är det framförallt en streamsida som vi rekommenderar. Fortsätt gärna läs för att veta hur du kan se matchen på TV och via stream.

Söker du egentligen efter Sverige – Ungern live stream från handbolls-VM 2019 för herrar? Följ länken.

  • Avspark: Den 23/10, kl. 18:45
  • Arena: Borås Arena
  • Tävling: VM-kval, damer
  • Streama hos: Cmore
  • Sänd på TV: Kanal 12
  • Live odds: bet365

Sverige – Ungern stream

Att följa Sveriges damlandslag i VM-kvalet är något som många svenskar gör. Det är det första steget som måste tas för att sedan räkna med Sverige i VM.

Det svenska damlandslaget har tippats att gå vidare från gruppen utan större problem, och är en av favoriterna till att vinna hela gruppen.

Först gäller det för Sveriges damer att vinna över Ungerns damer i kvällens match. Vi på Sportal kommer naturligtvis att följa matchen mellan Sverige – Ungern med live stream. Vi kommer inte vara snåla med att dela med oss hur du kan streama damlandslaget i VM-kvalet. Därför kommer vi här att hjälpa dig med vart du kan sända matchen. Både via stream och på TV.

Det är inne hos den välkända streamsidan Cmore som du kommer kunna streama Sverige – Ungern i damernas VM-kval.

Det som krävs för att du ska kunna sända matchen på din dator, mobil eller surfplatta är ett konto inne hos Cmore. Det är även viktigt att du noterar att det inte är att streama damfotboll från VM-kvalet.

För att få tillgång till live stream från matchen så behöver du antingen köpa ett abonnemang, eller en pay per view. En pay per view är en matchbiljett som du köper för att få tillgång till en enskild match som du vill streama online.

För att få full koll på hur du ser Sverige – Ungern stream så kan du ta hjälp av våra punkter här. Där kommer du snabbt att få tipsen som till slut ger dig en live stream till matchen.

  • Klicka dig vidare till Cmore
  • Starta ett konto
  • Köp abonnemang eller PPV
  • Streama Sverige – Ungern damer

Damlandslaget är starkare

Matchen som kommer att spelas mellan Sveriges damlandslag och Ungerns damer är självklart viktig. Det gäller för Sverige att inte göra några misstag och slarva bort den match de är solklara favoriter i.

I dagsläget är Sverige ett betydligt bättre landslag och har fler stjärnor än vad som finns i Ungern.

Vi önskar att vi hade kunnat utlova en svensk vinst i denna VM-kvalsmatch, men riktigt så enkelt är det inte.

Vi har tidigare sett det svenska damlandslaget både floppat, och överraskat positivt. Kan man bara hålla sig på en medelnivå så kommer inte matchen mot Ungerns damer att vara något problem.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar