Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 10 sep, 2018

Streama Sverige U21 – Turkiet U21: Se matchen via live stream

Sverige möter idag Turkiet där vi får se vårt landslag i den näst sista kvalmatchen till U21-EM 2019. Titta efter var du kan hitta din live stream till matchen, vilket är vad denna artikeln visar dig.

Streama Sverige U21 – Turkiet U21

Tisdag kväll 11 september 2018 är en bra dag, då Sverige spelar sin näst sista match i kvalet till U21 EM 2019. Många kommer att vara på plats på Olympia i Helsingborg för att se matchen live, men kan eller vill du inte ta dig till arenan för att titta på Sverige – Turkiet (U21), då ska du veta att du kan se den på annat håll.

Att streama Sverige U21 – Turkiet U21 live är enkelt. Allt du behöver ordna är ett konto på CMore, och när det väl är fixat och klart är det bara att luta dig tillbaka i Tv-soffan och kolla på matchen. Det billigaste abonnemanget som visar matchen är C More Mycket Sport, vilket kostar dig 199 kronor i månaden (ingen bindningstid).

Ett CMore-konto kan du dessutom dela med en vän, och på så sätt endast betala halva kostnaden. Det går att titta på fotboll eller annat från två konton samtidigt.

Förutom att se U21-matchen Sverige – Turkiet online kan du titta på mycket annan fotboll med CMore Mycket Sport. Du kan bland annat titta på Allsvenskan, Superettan och Nations League.

Redan 18:00 startar sändningen till Sverige – Turkiet, och själva matchen går av stapeln 18:30.

  • 1. Gå till CMore och skapa ditt konto
  • 2. Välj abonnemanget C More Mycket Sport (199 kr/mån) eller C More All Sport (449 kr/mån)
  • 3. Titta på Sverige – Turkiet (U21) live!

Du kan även läsa mer om hur du kan få möjlighet att streama matcher i Nations League. Klicka på länken och läs mer.

Se Sverige – Turkiet på TV

De flesta behöver inte ens ordna ett CMore-konto för att se Sverige U21 – Turkiet U21. Den Tv-kanal som sänder matchen är TV12, vilket är en kanal de flesta har i sitt hem.

Likt på CMore börjar sändningen klockan 18:00 här, och man kan se den studion med spännande försnack som också finns på CMore. Efter en spännande och givande studio kan du se matchen, som kommenteras av Patrik Westberg och Jon Persson.

Är det så att du saknar kanalen TV12, men verkligen vill titta på matchen på TV, går det faktiskt att lösa. Med en Chromecast, Apple TV, Smart-TV eller HDMI-kabel kan du utan problem och krångel koppla matchen från dator/mobil/surfplatta till TV.

Inför matchen

Sverige har skaffat sig ett alldeles utomordentligt utgångsläge i kvalet till U21-EM 2019 i Italien & San Marino. Med två återstående matcher leder Sverige gruppen tillsammans med Belgien, och gruppvinnaren kvalificerar sig till mästerskapet medan tvåan eventuellt får spela playoff (de 4 bästa 2:orna från de 9 grupperna går till playoff).

Sverige kommer till matchen utan anfallsstjärnan Carlos Strandberg, som dras med skadeproblem. Vi väntar oss samma startelva som i matchen mot Ungern i fredags, och i så fall får vi alltså se bland annat Oscar Linnér, Mattias Svanberg och Joel Asoro.

Fortsätter våra U21-spelare att leverera bra resultat kanske de får spela med de stora grabbarna som Sebastian Larsson och Mikael Lustig uppe i a-landslaget.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar