Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 13 jun, 2019

Streama Sverige – Thailand: Se matchen via live stream

På söndag kan ni streama Sverige – Thailand online. Läs om hur ni gör för att hitta er live stream till matchen, eller att se den på TV.

Det är dags för oss att se Sverige – Thailand mötas, när nationerna ställs emot varandra i dam-VM på söndag 16 juni klockan 15:00. I den här artikeln visar vi er hur ni gör för att kolla på matchen.

Titta vidare i artikeln för att se hur ni kan streama Sverige – Thailand live på nätet!

Streama fotboll online på nätet i Sverige

Titta på fotboll och spela på odds till dam-VM 2019

Streama Sverige – Thailand gratis

Det är väldigt simpelt att titta på Sverige – Thailand via live stream gratis. Allt du måste göra för att kolla på matchen online är att skapa ett konto på CMore, och där ta del av deras erbjudande på 2 veckor gratis streaming.

Ta del av erbjudandet och streama Sverige – Thailand utan kostnad. Kom bara ihåg att säga upp abonnemanget precis innan de två veckorna löpt ut.

Det går att se din live stream från valfri plattform. Du kan titta på Sverige – Thailand från datorm surfplatta mobil eller genom att koppla din livesändning till TV.

Matchen visas i hög kvalitet, både när det kommer till bild och ljud.

  • 1. Gå in på CMore
  • 2. Skapa ditt konto
  • 3. Använd gratiserbjudandet eller köp abonnemang (139 kr/månaden)
  • 4. Se Sverige – Thailand live stream (15:00, 16/6)

Titta på Sverige – Thailand på TV

Det går också givetvis att se Sverige – Thailand på TV. Matchen sänds i TV4, som är den kanal som sänder alla Sveriges matcher från dam-VM. Där kan du titta på Sverige – Thailand från TV-soffan samtidigt som du kopplar av och kanske äter någonting gott.

Matchen har avspark 15:00 men försnacket inleds redan 14:00. Då får du se studion med massor av uppsnack från förra storspelaren Hanna Marklund, experten Frida Nordlund och den ständigt kritiske skåningen Olof Lundh. När Lundh är i farten vet vi att inga frågor är för tuffa för att ställas.

Om du råkar sakna TV4, kanalen som sänder Sverige – Thailand, går det ändå att se matchen på TV. Detta genom att koppla din live stream från din valfria enhet till TV med hjälp av till exempel HDMI-kabel, Chromecast, Apple TV eller Samsung TV.

Nr Lag S V O F GM IM MS P
1 USA 1 1 0 0 13 0 +13 3
2 Sverige 1 1 0 0 2 0 +2 3
3 Chile 1 0 0 1 0 2 -2 0
4 Thailand 1 0 0 1 0 13 -13 0

Inför matchen

Sverige vann sin första match i VM med 2-0 över Chile. Det kan låta som en stabil seger, men det dröjde ända fram till den 83:e minuten innan Sverige gjorde sitt första mål. Spelet övertygade inte och Sverige måste ta kliv för att vara redo inför de svårare matcherna.

Thailand är dock ingen av de svårare matcherna. Laget förlorade sin inledande match i VM med 13-0 mot USA.

Läs mer inför matchen i vårt speltips till Sverige – Thailand.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar