Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 12 jun, 2017

Sverige – Skottland: Streama landskampen för damer

Damernas landslag kommer likt som herrarna spela en träningslandskamp den 13/6. Denna match kommer att spelas mot Skottland. Ett landslag som Sverige ska slå.

Det allra bästa du kan göra för att inte missa något från matchen är att streama Sverige – Skottland live. Det kan du enkelt göra med hjälp av Cmore. De kommer nämligen låta dig att se live stream med damfotboll.

Fortsätt gärna att läsa för att ta reda på hur du kan testa på Cmores streamingtjänst, eller hur du kan betala för att se Sverige – Skottland live.

myresjöhus arena

  • Avspark: Den 13/6 2017, kl. 18:00
  • Vart: Myresjöhus Arena
  • Visas hos: Cmore & TV12

Se damlandslaget på nätet!

En träningsmatch är alltid en träningsmatch. Vilket innebär att inget kommer att stå på spel i matchen. Däremot är det ett perfekt tillfälle för den svenska damlaget att testa på nya taktiker, eller för att få sitt spel på plats.

Det är inte viktigt, men självklart vill man som fotbollsspelare alltid vinna en match. Därför förväntar vi oss en match där de svenska damerna kommer att gå in för en seger.

Matchen vill vi därför inte missa. Vi har därför redan sett till att vi har vårt konto inne hos Cmore för att se damlandslaget spela mot Skottland. Det är nämligen Cmore som har rättigheter att visa matchen.

Inne hos Cmore så kan du streama fotboll till en kostnad. Däremot går det även att använda sig av den period som erbjuds. Alla nya medlemmar inne hos Cmore kommer nämligen att kunna testa tjänsten helt i två veckor.

Ett perfekt erbjudande som du verkligen kan ha nytta av. Speciellt i tider då de kommer streama Sveriges landslag och deras matcher.

Vi förväntar oss att det kommer vara många som kommer vilja se Sverige – Skottland live stream när damerna spelar sin match.

Glöm inte heller av att du kan se matchen direkt på din TV. Sverige – Skottland kommer nämligen att sändas live på TV12. Där kommer sändningen att starta en liten stund innan avsparken slås.

Samma kväll så kommer även herrlandslaget att spela match. Du kan läsa mer om matchen här – Sverige – Norge live stream

sverige dam lag

Spela på matchen?

Trots att det är en träningsmatch så kommer det självklart att finns odds att spela på. Det är säkert många i Sverige som kommer ha med matchen mot Skottland i sin tipskupong.

Matchen känns ganska trygg för svensk del. Vårt damlandslag är några nivåer högre upp i sitt spel i jämfört med Skottland.

Vi hoppas att Pia Sundhage får koll på sitt lag för att kunna visa upp bra form inför EM i damfotboll senare i sommar.

Det finns egentligen inget som talar för att Sverige ska förlora denna match mot Skottland. Spelar bara Sveriges damlandslag som det borde det inte vara några problem alls att klå Skottland.

  • Spletips: Sverige vinner matchen
  • Odds: 1.25
  • Spelsajt: bet365

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar