Streama Rumänien – Sverige: Se live stream & TV

Äntligen är EM-kvalet tillbaka! Den näst sista matchen för Sverige är emot Rumänien den 15 november. Vi hjälper dig med att kunna se och sända Rumänien – Sverige live stream, eller hjälper dig till den TV-kanal som sänder direkt från matchen.

Vill du titta på Sverige – Rumänien i dam-VM i handboll den 10 december? Följ denna länk!

Utöver detta så kan vi även hjälpa dig att få lite tips, råd & uppdateringar kring Sverige under EM-kval 2020.

Se därför till att ta hjälp av oss för att kunna streama Rumänien – Sverige live på din dator, TV, mobil eller surfplatta. Vi kommer även tipsa dig kring om det är gratis, eller om du behöver köpa ett tillhörande abonnemang eller liknande.

Missa inte Sveriges nästa match! Kolla gärna in tips på hur du ska titta på matchen via live stream den 26/3. Här tipsar vi dig även kring den matchen!

Streama fotboll hos bet365 & spela på odds

Sätt in pengar & börja streama sport live!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

 • Tid & datum: Den 15 november, kl. 20:45
 • Arena: Arena Națională, Bukarest
 • Matchtyp: EM-kval 2020
 • Speltips: Sverige vinner – 2.50 (hos bet365)

Rumänien – Sverige stream

Den sida som kommer att sända Rumänien – Sverige stream online är ingen mindre än Cmore. Det är just Cmore som kommer kunna sända alla matcher i EM-kvalet. Det innebär att du inte bara kommer kunna streama Rumänien – Sverige den 15/11. Du kommer även få tillgång till många andra landskamper och kvalmatcher som spelas.

Så vad krävs då för att se Sverige – Rumänien live stream, och är det gratis?

Till stor glädje för många svenskar så kommer det vara möjligt att se Sverige – Rumänien gratis hos Cmore. Detta med hjälp av det erbjudande som Cmore har för nya kunder. Blir du ny medlem hos Cmore så kommer du ha möjligheten att streama fotboll gratis i två veckor. Det är däremot endast matcher som sänds på TV4 som du kan se utan kostnad.

För att kunna se EM-kvalsmatchen den 15/11 så behöver du ett konto. Har du ett konto hos Cmore tidigare så kommer du vara tvungen att köpa ett abonnemang. Detta är inget som är speciellt dyrt. För 139 kr i månaden så kan du streama fritt bland fotboll som sänds på TV4.

Vill du istället kunna låsa upp alla matcher från EM-kval 2020 så krävs en annan form av abonnemang. Nämligen ett sportpaket. Du kan läsa mer om kostnader och villkor väl inne hos Cmore.

 • Gå till Cmore & hitta matchen
 • Skapa konto
 • Använd erbjudande med gratis live streaming i två veckor
 • Se Rumänien – Sverige stream

Se matchen på TV

Om du vill kunna sända Rumänien – Sverige på TV, så kan vi avslöja att det är kanalen TV4 som kommer stå för direktsändningen. Detta är en kanal som många i Sverige redan har bland sitt utbud av TV-kanaler. Därför tror vi att det kommer bli en hög tittarsiffra när EM-kvalets förhoppningsvis avgörande match ska spelas. Vid svensk seger säkras nämligen EM-platsen 2020.

Matchen kommer att sändas i samband med ett försnack. Där kommer experter att kolla på förutsättningarna inför matchen, samt för Sveriges EM-kval i stort.

 • TV-kanal: TV4
 • Sändningstart: 20:30
 • Matchstart: 20:45
Pos Team Pld W D L GF GA GD Pts
1 Spanien 8 6 2 0 19 5 +14 20
2 Sverige 8 4 3 1 18 9 +9 15
3 Rumänien 8 4 2 2 17 8 +9 14
4 Norge 8 2 5 1 13 10 +3 11
5 Faröarna 8 1 0 7 4 23 -19 3
6 Malta 8 1 0 7 2 18 -16 3

Förutsättningar

Sverige har allt i egna händer inför de två avslutande kvalmatcherna, och så länge vi inte förlorar matchen ser det väldigt ljust ut. En svensk seger gör att vi säkrar EM-platsen, medan ett kryss innebär att vi måste vinna mot Färöarna hemma i sista matchen för att vara garanterade en plats i EM 2020.

Om Sverige däremot förlorar matchen kastas förutsättningarna inför den sista kvalomgången om. Då står Rumänien plötsligt på två poäng fler än oss, och vi måste förlita oss på att de tappar poäng i sin sista match. Tack och lov spelas den borta mot Spanien, så det är högst troligt att de just tappar poäng.

Skulle Sverige och Rumänien hamna på samma poäng är det inbördes möten som avgör vilket lag som placerar sig högst upp i tabellen. Sverige vann med 2-1 i Stockholm, och vinner Rumänien med 1 mål i Bukarest tvingas vi räkna bortamål för att se vilken nation som har bäst statistik i de inbördes mötena. Vinner Rumänien med exakt 2-1 kommer målskillnad att fälla avgörandet om lagen slutar på samma poäng.

I truppen till landskamperna mot Rumänien och Färöarna finner vi bland det anmärkninsvärda två unga mittfältare. Mattias Svanberg och Dejan Kulusevski är uttagna, och kan få göra A-landslagsdebuter.