Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 26 mar, 2018

Sverige – Rumänien: Live stream, TV-kanal, live score & matchstart

Det är inte många matcher som vi hellre väljer att streama i Sverige än när landslaget spelar fotboll. Därför kommer vi här att tipsa dig kring hur du kan titta på Sverige – Rumänien stream online. En träningsmatch där Sverige ska försöka hitta formen till VM i sommar.

Landslaget kommer senast från snöplig förlust mot Chile. Nu väntar ytterligare en match där man ser sig själva vinna.

För dig som vill kunna streama Sverige – Rumänien live, eller se matchen på TV. Ja, då är det bara att läsa vidare för att hitta till de sidor som sänder live från landskamperna.

  • Avspark: Den 27/3, kl. 20:30
  • Arena: Ion Oblemencostadion, Rumänien
  • Live odds: bet365
  • Läs speltips inför Sverige – Rumänien

Streama matchen live &

Det finns lite olika knep för att se Sverige – Rumänien live på nätet. Det finns de sätt som du kan använda kunna streama matchen .

Detta om du är en av de svenskar som fortfarande inte har något konto inne hos Cmore. Denna streamtjänst kommer med andra ord att dela ut ett erbjudande där ny kunder kommer kunna streama Sverige – Rumänien .

Deras erbjudande går nämligen ut på att ge nya kunder en test-period under två veckor. Där kommer de kunna sända fotboll från bland annat Sveriges träningsmatcher.

Skulle du redan ha ett konto hos Cmore så dessvärre inte detta erbjudande kring Sverige – Rumänien stream möjligt att tillgå. Däremot så behöver du inte uppgradera ditt konto fullt ut för att kunna kolla på matchen live på nätet.

Nedanför så hittar du de stegen som du kan behöva gå genom innan du Sveriges träningsmatch live. Nedanför så kommer vi även ge dig klarhet i vilka som sänder matchen på TV.

  1. Gå till Cmore
  2. Skapa ett konto
  3. Ta del av eventuella erbjudanden
  4. Gå till alla live streams
  5. Se Sverige – Rumänien live

Cmore är även en av de kanaler som kommer hjälpa dig att titta på VM 2018 live streams online. Du kan redan nu se vad som krävs för att få live sändningar från mästerskapet.

tv4 fotboll

Sänd matchen på TV

Självklart så kommer denna träningsmatch även sändas på TV för alla de svenskar som hellre ser Sverige spela mot Rumänien på TV istället för på nätet.

Den kanal som kommer tillhandahålla sändningarna från matchen mellan lagen är TV4. Där kommer de sända landskampen. Där kommer man starta sändningen en stund innan matchstart. Detta för att kunna ge dig som ska kolla på matchen en stund med försnack.

TV4 kommer börja sända Sverige – Rumänien runt 20:00. Därefter så kommer matchen att starta omkring 20:30.

Självklart så kommer TV4 ha svenska kommentatorer som är med under hela matchen.

Se till att slå på TV4 omkring 20:00 för att inte missa något som har med matchen att göra!

  • Sändningen & försnack inför matchen kommer starta 20:00 på TV4.

bet365 matcher

Live score & resultat

Om du inte kommer ha möjlighet att se Sveriges match mot Rumänien. Då rekommenderar vi dig istället att ta hjälp av live score. På så vis kan du i realtid kunna följa matchen utveckling, och framför allt kunna hålla dig live uppdaterad på vilket resultat som står sig i matchen.

Det finns en lång rad som kommer att kunna erbjuda dig att följa Sverige – Rumänien via live score. De sidor som vi rekommenderar främst för detta ändamål är bettingsidor. Där kan du vara säker på att få en mycket snabb uppdatering kring resultat och händelser i matchen.

Fördelen med att kunna hämta live scores på dessa sidor är även att du kan spela på odds samtidigt. Då krävs det endast en sida för att både kunna vinna pengar på matchen. Samtidigt som du följer resultaten i de matcher som spelas.

En sida som vi då rekommenderar är bet365. En sajt som länge hjälpt svenskar med att följa med live i matcherna utan TV eller live streaming.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar