Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 5 okt, 2017

Streama Sverige – Luxemburg: Sänd live stream & TV från VM-kval

Den 7/10 är det dags för svenska landslaget att spela VM-kvalsmatch mot Luxemburg. Här kommer du hitta allt som krävs för att sända Sverige – Luxemburg stream eller på TV.

Vi kommer nämligen guida dig vart matchen sänds på TV, samt vart på nätet du kan streama Sverige – Luxemburg i VM-kval. Om det är , eller om du behöver köpa premium. Har du ännu inte klart för dig hur, och vart du hittar live stream, eller vilken kanal som sänder matchen så har du hamnat rätt.

Landskampen är en för bra och spännande match för att vara värd att missa. Därför rekommenderar vi här lite direktsändningar från VM-kvalet inför avspark. Välj sedan om det passar dig bäst att streama Sverige – Luxemburg på mobil, dator eller surfplatta. Eller om du hellre ser matchen på din TV.

 • Avspark: Den 7/10, kl. 18:00
 • Turnering: VM-kval (grupp A)
 • Arena: Friends Arena, Stockholm
 • Streama hos: Dplay & Eurosport Player
 • Sänds på TV: Kanal 5
 • Lyssna på radio: Sportextra i P4
 • Live resultat & odds: bet365

sverige vs luxemburg stream tv

Sverige – Luxemburg stream online

Som du säkert kan se med hjälp av vår lilla punktlista ovanför så kommer det vara möjligt att streama Sverige – Luxemburg den 7 oktober. Det finns två streamsidor som kommer att erbjuda en Sverige – Luxemburg live stream. Däremot kommer ingen erbjuda dig att streama matchen .

Den ena är Dplay. Där har de under en lång tid valt att erbjuda streams till Sveriges landskamper. Där har vi tidigare kunnat se matcher från Sveriges VM-kval.

Där kommer du även att kunna streama Holland – Sverige i deras sista match i VM-kvalet.

Inga förändringar kommer att ske under den 7/10. Då kommer Dplay på nytt att kunna erbjuda dig att sända Sverige – Luxemburg stream online. Många söker efter att kunn

Det är inte bara Dplay som kommer att visa fotboll från VM-kvalet. Det går även fint att streama Sverige – Luxemburg live på nätet med en annan sida. Denna sida är Eurosport och de har samlat live streaming från fler andra matcher från VM-kvalet som du kan se direktsänt.

Du som vill sända matchen live bör därför ha ett konto på antingen Eurosport Player eller Dplay.

Alla medlemmar inne på dessa två streamingtjänster som har uppgraderat sitt konto med premium, kommer kunna streama Sverige – Luxemburg. Har du ännu inte ett konto, eller premium. Då kommer vi här nedanför hjälpa dig. I vår lilla lista så har vi den information som krväs för att kolla Sverige – Luxemburg via stream online.

 • Skapa konto hos Dplay eller Eurosport Player
 • Uppgradera till premium (79 kr)
 • Gå till alla sport live streams
 • Välj matchen du vill sända
 • Börja streama Sverige – Luxemburg nu!

sänd sverige luxemburg på tv och stream

Kanal som sänder matchen på TV

Matchen kommer du självklart även kunna se direkt på TV. Det finns många som hellre sänder Sverige – Luxemburg på TV istället för att använda sig av live streaming.

Om du ska kolla matchen på TV, så är det en fördel att veta vilken TV-kanal som sänder Sverige – Luxemburg den 7/10.

Det är Discovery som har köpt upp alla matcher i VM-kvalet. Därför är det inne på någon av deras kanler du kommer att kunna se matchen mellan Sveriges landslag och Luxemburg.

Vi kan redan nu uppdatera dig om att Kanal 5 kommer vara de som sänder live från Sverige – Luxemburg på TV.

 • Kanal 5 sänder matchen på TV den 7 oktober
 • Matchstart: kl. 18:00
 • Sändningen startar: kl. 17:00

sverige luxemburg live odds

Live score från VM-kvalet

Det finns många sidor på nätet som kan hjälpa dig med att se live reslutat från Sverige – Luxemburg. Den bästa sajten för live scores tycker vi är bet365. Där kommer du inte bara att få blixtsnabba uppdateringar av live resultat för Sverige – Luxemburg just nu. Där kommer du även att ha möjligheten att spela på odds.

Att ta del av reslutat live i matchen är helt hos bet365.

Om du är intresserad av att betta på matchen. Då kan vårt speltips med bäst odds inför Sverige – Luxemburg hjälpa dig.

Med live odds inne hos bet365 så kommer du nämligen att kunna spela under en pågående match. Det innebär att du ska spela live på matchen, samtidigt som du följer det aktuella resultatet.

Att använda sig av live resultat eller live scores inför Sverige – Luxemburg är inte det bästa sättet för att följa matchen. Däremot tycker vi det fungerar perfekt för dig som inte har möjlighet att streama Sveriges landslag i fotboll.

kan sverige nå vm 2018?

Radio

Även sändningar från radion kommer finnas när Sverige spelar sin match mot Luxemburg. Denna sändningen kommer finnas att lyssna på direkt i P4.

Där kommer sportkommentatorna göra sitt yttersta för att ge dig en live rapportering från VM-kvalet. Fördelen med att lyssna på Sverige – Luxemburg är att det är .

Utöver Sveriges VM-kvalsmatch mot Luxemburg så kommer Radiosport även att rapportera live från andra matcher i Sverige. Då bl.a. från SHL, Innebandyligan och Handbollsligan.

 • P4 Radiosport, sändningsstart: 15:03

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar