Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 12 sep, 2017

Sverige – Litauen: Tennis från Davis Cup

Inom tennisens värld så spelar man ofta matcher individuellt. Vilket betyder att man inte spelar för ett lag eller en klubb.

Detta är inte fallet under matcherna i Davis Cup. Då kommer tennisspelare att gå samman för att bilda landslag. Dessa landslag kommer sedan att spela tennis mot varandra för att ta sig vidare, eller åka ur Davis Cup.

Sverige kommer att spela en match mot Lituen. Tennismatchen kommer att spelas på svensk mark, närmare bestämt i Båstad. Om du behöver mer information om matchen, eller kanske vill streama Davis Cup. Då kan du läsa mer här.

  • Datum: 15-17 september, 2017
  • Match: Sverige vs Litauen
  • Tunering: Davis Cup
  • Plats: Tennisstadion, Båstad
  • Streama hos: tennisplay.se

streama davis cup sverige litauen live från båstad

Schema & live stream

Sveriges landslag är på jakt efter en uppflyttning i Davis Cup. I vägen för att detta ska hända är nu Litauens tennislandslag.

Det är med andra en viktig kamp som det svenska tennislandslaget ska gå mot Litauen. Många i Sverige kommer därför vilja se matcherna live på arenan, eller via live stream.

Om du vill streama tennis från Davis Cup mellan Sverige – Litauen så kan vi med glädje presentera dig för tennisplay.se. Det är en sajt där du kan se tennis från Davis Cup. Det är det svenska tennisförbundet som sett till att det är möjligt att kunna se Davis Cup streams på nätet.

För att veta under vilka tider som du kan kan kolla på Davis Cup streams så kan det hjälpa att ha ett schema. Då kan du enkelt och snabbt ta reda på när tennismatcherna mellan Sverige och Litauen spelas.

Fredag, 15 sep

Två singelmatcher som startar 10:30

Lördag, 16 sep

En dubbelmatch som startar 13:00

Söndag, 17 sep

Två singelmatcher som startar 10:30

elias ymer tennis sverige

Bröderna Ymer i Sveriges tennislandslag

Efter att Sverige åkt ur grupp 1 från Davis Cup, så har man ständigt försökt att hitta tillbaka dit man var förut. Nu har Sverige chansen att ta sig upp till gruppen där man en gång tillhörde.

Mycket hopp sätter nu Sverige på att bröderna Ymer ska hjälpa landslaget dit. De två talangerna Elias och Mikael Ymer är två unga tennisspelare som spås en mycket ljus framtid. Både när det kommer till Sverige landslag i Davis Cup och deras inviduella karriärer.

Båda dessa bröder kommer finnas på plats i Båstad för att spela mot Lituaen. Det är en av många aneledningar att du ska ta hjälp av Davis Cup streams.

Vi kommer att ladda upp inför matchen mellan Sverige – Litauen med hjälp av både streams och betting. Gör som oss, och se till att ha en mycket intressant helg med tennis!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar