Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 24 jun, 2019

Streama Sverige – Kanada: VM i fotboll för damer 2019

Letar du efter ett knep för att kunna se Sverige – Kanada live stream den 24 juni? Här tipsar vi om hur du kan se Sverige – Kanada i fotbolls-VM för damar. Dessa två lag kommer ställas i en åttondelsfinal, och förväntningarna på en svensk vinst är stora.

Utöver tips för hur du kan streama Sverige – Kanada i dam-VM, så tipsar vi även hur du kan sända matchen direkt på din TV.

Se därför till att du är förbered på Sverige – Kanada stream inför matchen som kommer att starta kl. 21:00, den 24/6.

Streama fotboll online på nätet i Sverige

Titta på fotboll och spela på odds till dam-VM 2019

Streaming kräver finansierat spelkonto. Spela ansvarsfullt. Regler & villkor gäller. 18+

  • Avspark: 21:00, 24/6
  • Arena: Parc des Princes, Paris
  • Matchtyp: Åttondelsfinal, dam-VM i fotboll

Se Sverige – Kanada stream gratis

Om du vill se matchen mellan Sverige och Kanada gratis online, så är det något som faktiskt är möjligt. Det är nämligen streamingsidan Cmore som kommer inneha rättigheter för att sända matchen på nätet.

Hos Cmore så erbjuder man sina nya medlemmar att få gratis live streaming under 2 veckor. Detta innebär att du kommer kunna streama matcher från fotbolls-VM för damer under två veckor utan kostnad.

För att sedan fortsätta att kunna streama fotboll online med Cmore så behöver du köpa ett abonnemang. Detta kan du få från 99 kr i månaden.

Här nedanför så kommer vi att med fyra steg hjälpa dig direkt till Cmore för att streama Sverige – Kanada gratis.

  • Gå till Cmore
  • Bli medlem & få två veckors gratis streaming
  • Hitta matchen mellan Kanada – Sverige
  • Börja streama gratis!

För att komma i stämning inför matchen så lägger vi här upp höjdpunkter från Sverige – USA som var sista gruppspelsmatchen inför åttondelsfinalen.

Sänd på TV

Det är inte bara via live stream som du har möjlighet att se åttondelsfinalen för Sverige. Det kommer även vara fullt möjligt att direktsända matchen på TV. Det som då kan vara smart att hålla koll på är vilken TV-kanal som sänder Sverige – Kanada. På din TV så slipper du nämligen att öppna din dator för att logga in på ditt streamingkonto.

Istället så kan du bara slänga på den TV-kanal som visar matchen. Det är nämligen TV4 som kommer att sända matchen live.

Det är en välkänd kanal som innehas av de allra flesta hushåll i Sverige. Därför gissar vi på att det är många som kommer se Sverige – Kanada på TV.

  • TV-kanal: TV4
  • Sändningstart: 20:00

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar