Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 10 jan, 2019

Streama Sverige – Island: Se matchen via live stream

Vill du se Sverige – Island i januariturnén? Vi visar dig hur du gör för att streama fotbollsmatchen live på nätet.

Det är dags för Sverige att spela sin nästa match under januariturnén i Qatar, då vi spelar mot Erik Hamréns Island. I den här texten avhandlar vi hur man bär sig åt för att streama Sverige – Island live, så att ni kan se detta fotbollsgodis.

Att se Sverige – Island direkt på nätet är fullt möjligt, och det går även att titta på matchen på TV. Vilka möjligheter du än har till att göra något av detta, och hur du väljer att se matchen, kan du läsa mer om i denna live streaming-text.

Annons:

Streama fotboll hos bet365

(Regler & villkor gäller (+18), 50 kr krävs på spelkontot, IP-restriktioner kan gälla)

  • Match: Sverige – Island, träningslandskamp i fotboll
  • Datum & tid: Fredag 11 januari, 17:45 (19:45 lokal tid)
  • Plats: Doha, Qatar
  • Stream: CMore

Streama Sverige – Island live

För att streama Sverige – Island live på nätet måste du ha ett konto på CMore, då det är den tjänst som visar denna fotbollsmatch online. Om du skapar ett konto på CMore och väljer abonnemang kan du se matchen direktsänd, och därtill försnack, halvtidssnack och dessutom eftersnack.

Kontot du behöver skaffa är CMore Mycket Sport, vilket kostar 199 kronor i månaden och även ger dig tillgång till att se Allsvenskan när den snart drar igång. Annars går det också att på CMore köpa en matchbiljett för att just se Sverige – Island, vilket kostar 149 kronor.

Inne på CMore kan du kolla på din match från vilken plattform som helst. CMore har en app som går att ladda ned till mobil eller surfplatta och givetvis går det även bra att se din live stream direkt från din dator. TV går också bra, om du har en HDMI-kabel, Apple TV, Chromecast eller Samsung Smart-TV.

Titta på Sverige – Island på TV

Om du helst vill titta på Sverige – Island på TV ska du känna till att TV12 är den kanal som sänder matchen direkt. Där visas matchen, och du får som vanligt ta del av studio och duktiga kommentatorer före, under och efter match – precis som om du streamar från CMore.

Kom ihåg att om du saknar TV12 kan du ändå se Sverige – Island på TV. Sätt igång matchen från exempelvis datorn och koppla till din TV med en HDMI-kabel!

För dig som istället är ute efter att spela pengar på fotboll kan det kanske vara intressant att läsa om oddsbonusar eller Swish på bettingsidor.

Inför matchen

Sveriges fotbollslandslag spelade under tisdagskvällen sin första match i januariturnén, då det tyvärr blev förlust mot Finland med 0-1. Finland kom dock till matchen med en ganska stor andel ordinarie spelare, medan Sverige i princip bara har ungtuppar och andrahandsval med i truppen.

Janne Andersson kommer att mönstra en helt ny elva jämfört med senast, och på fredagskvällen får vi bland annat se Jonathan Levi, Muamer Tankovic och Alexander Fransson visa upp sig.

Island har fortfarande inte vunnit någon match sedan Erik Hamrén tog över. Fyra förluster och två kryss har det blivit, där det första oavgjorda resultatet kom mot Frankrike. Även om laget kunde vara stolta över att spela oavgjort mot fransmännen var det svårt att vara glada efteråt, med tanke på att laget tappade en 2-0-ledning till 2-2 under matchens avslutande 5 minuter.

Islands andra oavgjorda match kom mot Qatar i slutet av november, också 2-2.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar