Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 8 sep, 2017

Sverige – Finland: Finnkampen i Innebandy – Stream, odds & schema

Två av världens bästa landslag inom innebandy kommer i helgen att drabba samman. Det är Sverige som spelar mot Finland i något man kallar för Finnkampen i innebandy.

Dessa matcher kommer att inledas under den 8 september då de första matcherna mellan Sverige – Finland ska avgöras. Finnkampen i innebandy i Falun kommer att spelas i två dubbelmöten för både dam- och herrlandslagen.

Det landslag som sedan vinner den lilla matcserie som Sverige – Finland skapar tillsammans kommer att bli vinnare i Finnkampen 2017. Var med om dramatiken med vårt schema, live streams eller odds på innebandy.

  • Spelas i: Falun
  • Arena: Jalas Arena
  • Pågår: 8-10 september
  • Landslag: Sverige damer & herrar vs Finland damer & herrar

finnkampen falun

Program för matcher i Finnkampen

Här kommer du att kunna läsa när Sverige och Finland kommer att spela mot varandra. Vi har valt att ge ett spelschema där vi ta med alla matcher som spelas under Finnkampen, och ska till slut avgöra vilken av nationerna som är bäst.

Kolla in programmet, och sänd sedan matcherna på det sättet som du helst vill.

8 september

  • 16:00 Finland – Sverige (Damer)
  • 19:00 Finland – Sverige (Herrar)

10 september

  • 12:10 Sverige – Finland (Damer)
  • 15:10 Sverige – Finland (Herrar)

svenska landslaget innebandy

Så streamar du innebandy från Finnkampen

Om du vill vara med och se matcherna som spelas mellan Sverige – Finland i innebandy. Då rekommenderas du att ta del av de live sändningar som finns hos Cmore.

För att kunna streama innebandy hos Cmore så behöver du vara medlem på deras sajt. Där kan du sedan nå massor av svensk sport från t.ex. hockey, fotboll och speedway.

Att ta del av sändningar är ibland hos Cmore, men i vissa fall så kräver de att du har uppgraderat ditt konto till premium. Läs gärna mer inne hos Cmore om du är intresserad av att se Sverige – Finland live stream från innebandy.

Det ryktas även om att det kommer finnas streams från Finnkampen i innebandy 2017 i Falun. Då är det streamingstjänsten fanseat.com som du kan ta hjälp av.

PÅ TV

TV4 Sport är den TV-kanal som kommer sända matcherna mellan Sverige – Finland. Både när det handlar om damlandslaget och herrlandslaget.

Det är många gånger enklare för våra besökare att se innebandy på TV istället för att streama Sverige – Finland. Innebandy är en av de få sporter som det gäller att se på så stor skärm som möjligt. Annars kan vissa personer uppleva det svårt att hänga med bollen och i spelet.

unibet bonus

Odds

Om du vill spela på odds i innebandy från Finnkampen så kan vi rekommendera en oddssajt för dig. Det är inte alla sajter som valt att ta med matcherna från Finnkampen i sina spelutbud.

Därför gäller det mest att hitta en sajt som erbjuder odds inför landskamperna.

Det har vi gjort. Inne hos Unibet så kommer du att kunna spela på betting samtidigt som matcherna i Finnkampen spelas.

Självklart tillhör inte innebandy till de sporter som det spelas mest pengar på. Däremot tycker vi det är roligt att kunna ha möjligheten att vinna pengar på innebandy. Speciellt om du är intresserad av sporten, och anser dig själv ha goda chanser att få in dina speltips.

Inne hos Unibet kommer du som ny medlem även kunna ta del av en stor bonus. Denna bonus kommer att ge dig 500% upp till 500 kr på din första insättning.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar