Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 4 jul, 2019

Streama Sverige – England: Se live stream i VM (damer)

Sverige är i bronsfinal av VM 2019 för damer, och laget som står på andra sidan fotbollsplanen är England. Här visar vi dig hur du kan se Sverige – England live stream direkt från dam-VM i fotboll.

Väldigt många svenskar kommer att streama Sverige – England i bronsmatchen. Sveriges damlandslag åkte ut mot Holland i semifinalen, och får nu nöja sig med att spela en match om tredje pris.

Förutom att du får se hur du kan titta på Sverige – England via live stream på nätet ska vi även ge dig tips och råd om vilken TV-kanal som sänder bronsmatchen direkt i dam-VM.

Streama fotboll online på Bet365

Titta på fotboll och spela på odds till dam-VM!

Streaming kräver finansierat spelkonto. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

 • Match: Sverige – England, bronsmatch i dam-VM
 • Avspark: 7 juli klockan 17:00
 • Arena: Allianz Riviera, Nice
 • Speltips: Sverige vinner brons (3.25)

Se Sverige – England live stream gratis

Vi har en väldigt bra nyhet för dig som vill streama Sverige – England den 6 juli på internet. Det går nämligen att se matchen gratis online.

Det är CMore som sitter på rättigheterna att visa Sverige – England, och eftersom denna tjänst erbjuder gratis live streaming de 2 första veckorna för nya kunder, kan du skapa ett konto och se Sverige – England gratis.

Det går alltså att se Sverige – England matchen direkt online, utan att betala ett öre. Kom bara ihåg att avsluta ditt konto innan provtiden gått ut, så att inte abonnemanget hinner förlängas och du tvingas att betala för tjänsten.

Möjligheterna när du ska titta på fotboll på CMore är oändliga. Det går att se din Sverige – England live stream från mobil/smartphone, dator/laptop eller Ipad/surfplatta. Du kan alltså se matchen från valfri enhet, med väldigt bra upplösning och ljudkvalitet. Det går att se alla matcher från dam-VM på CMore.

Sammanfattningsvis kan vi säga att vi varmt rekommenderar er att titta på fotboll, i det här fallet att se Sverige – England stream, på CMore. Svenska, duktiga kommentatorer och du får dessutom ta del av försnack, halvtidssnack, och eftersnack. På CMore kan du även bland annat titta på Allsvenskan.

Det är som sagt väldigt enkelt att se bronsmatchen gratis på nätet. Följ våra steg nedan för att se hur du gör!

 • 1. Gå till C More
 • 2. Skapa ett konto
 • 3. Välj erbjudandet som ger dig gratis streaming i 2 veckor
 • 4. Titta på Sverige – England, bronsmatch i dam-VM (avspark 17:00 lördag 6/7)

Ovan har vi bifogat höjdpunkter från när Sverige besegrade England med 4-1 i genrepet inför EM 2013.Vi hoppas på ett liknande resultat på lördag!

Titta på Sverige – England på TV

Naturligtvis går det också att titta på Sverige – England på TV. CMore/TV4 har rättigheterna även att sända matcherna från dam-VM på TV.

I vanlig ordning är det TV4 som sänder när Sverige spelar. Matchen har avspark 17:00, men ännu är det inte bestämt riktigt när sändningen drar igång. Vi kan hur som helst räkna med ett tiotal minuters försnack, och så även eftersnack när matchen är slut såklart.

Experter i studion väntas bli Olof Lundh och Anna Brolin samt någon mer, och för att kommentera själva matchen kan vi räkna med Lasse Granqvist och Hanna Marklund, i vanlig ordning.

 • Kanal: TV4
 • Sändningsstart: 16:50 (preliminärt)
 • Avspark: 17:00

Inför bronsmatchen

Efter Sveriges fantastiska prestationer mot Kanada och Tyskland i åttondels- respektive kvartsfinalen, var det många som började drömma om guld i Frankrike.

I semifinalen mot Holland tog det dock stopp. Det var en jämn match som bjöd på ramträffar från båda håll, men efter 90 minuter var det alltjämt mållöst. I första förlängningskvarten kunde dock Holland sätta dit ett mål, vilket dessvärre kom att bli matchens enda.

De svenska damerna är givetvis förkrossade över förlusten, men att spela bronsmatch i VM är knappast fy skam. Vi får göra vad vi kan för att komma över förlusten fort och ta nya tag, för visst ska vi ha med oss medalj hem från Frankrike!

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar