Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 11 jun, 2019

Streama Sverige – Chile: Se matchen via live stream

Ikväll är det dags för oss att se Sverige – Chile live i VM-premiären för damerna. Läs om hur ni gör för att streama matchen online på nätet.

Intresset när det är dags för de svenska damernas första match i fotbolls-VM 2019 är stort. Många kommer att vilja streama Sverige – Chile live på nätet.

Det allra roligaste när man ska titta på fotboll är givetvis att se matchen på plats, direkt från läktaren. Men det går inte att åka på varje match man vill se och därför är det vanligt att följa matcher via live stream. Det är just livesändning av Sverige – Chile som vi kommer att titta närmare på här.

Streama fotboll online på nätet i Sverige

Titta på fotboll och spela på odds till dam-VM 2019

Streama Sverige – Chile (gratis)

Det är enkelt att streama Sverige – Chile live på internet. För att titta på matchen online på nätet behöver du bara ordna ett konto på CMore, och sedan skaffa ett sportabonnemang på sidan. Då kan du se Sverige – Chile live.

Om du skapar ett nytt konto på CMore får du 2 veckors gratis live streaming till att börja med. Har du dessvärre redan ett CMore-konto så kan du inte se Sverige – Chile gratis.

Skapa alltså ditt CMore-konto, välj och beställ sportabonnemanget och leta sedan rätt på din Sverige – Chile live stream på sidan. Se Sverige spela och njut av bra fotboll från Asllani, Blackstenius och Seger!

Det går att se din liveström från valfri plattform. Titta på Sverige – Chile från mobil, surfplatta, dator eller genom att koppla sändningen till TV.

  • 1. Gå in på CMore
  • 2. Skapa ett konto
  • 3. Använd gratiserbjudandet eller köp abonnemang (139 kr/månaden)
  • 4. Se Sverige – Chile live stream (18:00, 11/6)

Nedan kan ni se tabellen i Grupp F. Inga matcher är spelade ännu så det kanske inte är så spännande att studera den, men här ser ni åtminstone vilka lag som återfinns i Sveriges grupp.

Nr Lag S V O F GM IM MS P
1 Chile 0 0 0 0 0 0 +0 0
2 Sverige 0 0 0 0 0 0 +0 0
3 Thailand 0 0 0 0 0 0 +0 0
4 USA 0 0 0 0 0 0 +0 0

Titta på Sverige – Chile på TV

För dig som tänker försöka se Chile – Sverige på TV är det läge att ratta in TV4, då det är den kanal som sänder matchen direkt på TV.

Avsparken till matchen må dra igång 18:00, men studion i kanalen börjar redan klockan 17:00. Då ägnar sig TV4:s team åt att visa mål och klipp från andra matcher i VM, från gamla Sverigematcher samt åt att ge sina tankar kring kvällens drabbning.

Om du saknar TV4, kanalen som visar Sverige – Chile, ska du veta att det går att se matchen i TV ändå. Detta genom att koppla din Sverige – Chile live stream från valfri plattform till TV med hjälp av till exempel en Chromecast eller HDMI-kabel.

  • Kanal: TV4
  • Sändningsstart: 17:00 (Avspark 18:00)

Inför matchen

Sverige kommer till den här matchen som stora favoriter. Vi tillhör toppnationerna i världen när det kommer till damfotboll, medan Chile är rankade på plats 39 och gör sitt första världsmästerskap någonsin.

Sveriges trupp är så gott som skadefri, och våra stjärnor Hedvig Lindahl, Nilla Fischer, Caroline Seger och Kosovare Asllani är alla redo att gå ut och sätta färg på VM.

För Chiles del är målvakten Christiane Edler den klart största stjärnan. Målvakten tillhör det absoluta toppskiktet i världen på sin position, och är den enda chilenska spelaren man kan säga det om.

Det blir hur som helst roligt att se Chile – Sverige ikväll 11 juni 20:00!

Ovan kan ni se höjdpunkter från när Sverige säkrade sin plats i dam-VM 2019.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar