Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 23 mar, 2018

Streama Sverige – Chile: Hitta live stream online

Sedan det svenska landslaget i fotboll blev klara för VM, så har intresset över träningsmatcherna blivit mycket större.

Nu kommer det ske en match där Sverige – Chile ställs mot varandra. En match som många i Sverige kommer att vilja streama, eller se live på TV.

I vanlig ordning så kommer vi Sportal.se hjälpa dig att se Sverige – Chile stream på nätet. Under lång tid har vi uppdaterat med både bra, och live streams inför Sveriges matcher i fotboll.

 • Matchtyp: Genrep inför VM 2018, träningsmatch
 • Datum & tid: Den 24 mars, kl. 18:00
 • Arena: Friends Arena
 • Live stream: Cmore
 • Live odds: bet365
 • Läs: Speltips inför Sverige – Chile

Se Sverige – Chile stream

Den sida som kommer hjälpa dig med att kunna streama Sverige – Chile live i fotboll är en välkänd aktör. Det är Cmore som kommer att hålla i sändningen. Där kan du som kund redan titta på matchen utan problem.

Är du inte redan kund hos Cmore så kan du bli detta för att sända Sverige – Chile via live stream. Att bli medlem är naturligtvis helt . Däremot så krävs det att du köper ett abonnemang för att kunna streama matchen live.

Ett abonnemang behöver du inte köpa om du är en ny kund. Just nu har Cmore ett erbjudande där du kan streama fotboll i två veckor. Faktum är att du kan testa hela Cmore standardutbud helt i två veckor.

Med andra ord så kan du se Sverige – Chile stream online. Detta om du ser till att använda de erbjudanden som finns.

Senare, närmare bestämt den 27 mars så kommer du även kunna sända Sverige – Rumänien live stream på CMore. Vilket innebär att du kan se båda matcher med ett och samma konto.

Sedan är det bara för dig att ta dig vidare till Cmore alla sändningar för att sedan hitta din live stream inför landskampen mellan Sverige – Chile.

 1. Kolla hos NordicBet efter erbjudanden
 2. Gå till CMore
 3. Skapa ett konto
 4. Använd erbjudande
 5. Streama Sverige – Chile

Cmore är för övrigt en av de tjänster som kommer sända VM 2018 i fotboll live. Tillsammans med SVT så kommer man samla alla matcher från turneringen.

sweden chile logos

Se på TV

Självklart kommer matchen att sändas på TV. För att sända Sverige – Chile på TV så behöver du först rätt kanal. Den kanal som sänder Sverige – Chile är TV4.

Där kommer man redan en bra bit innan avspark ladda upp med försnack. Där kommer man gå genom de förutsättningar som finns inför matchen. Dessutom kommer man nog ägna mycket tid för att snacka genom de svenska landslaget. Detta för att få en bra inblick om hur landslaget står sig så här inför VM 2018.

Matchen startar kl. 18.00, lördagen den 24 mars. Sändningar inne på TV4 – kanalen som sänder Sverige – Chile kommer starta redan 17:30.

nationalarena sverige

Live på arenan!

Biljetter till Sverige – Chile är så gott som slut. Det är minsann ett stort tryck över att se det svenska landslaget spela träningsmatcher inför VM 2018.

Senast vi var inne och kollade hur många biljetter som finns kvar inför landskampen så var det endast några få kvar.

Så vill du se Sverige – Chile live på Friends Arena så bör du skydda på att boka dina platser.

Nu ser vi framemot matchen med höga förväntningar på att Sverige ska vässa formen ordentligt inför VM i sommar.

Förväntningar inför matchen

Träningsmatch i all ära, men här kommer både Sveriges landslag och Chiles landslag att satsa. På Friends Arena så kommer vi nämligen se lagen ställa upp med så bra trupper, och startelvor som man bara kan. Detta innebär att Chilie kommer ha med spelare som Vidal, Sanchez och Isla.

I Sverige trupp så kommer vi ha Emil Forsberg, Marcus Berg, och de andra grabbarna som ska försvara våra blå och gula färger under fotbolls-VM i sommar.

Matchen kan ses som ett genrep inför VM. Åtminstone för Sverige som är med. Som många kanske redan vet så halkade Chile precis utanför de kvalplatser som togs från Sydamerika. Därför kommer främst blickarna vara riktade mot Sverige som ska göra sig klara för världens största turnering för landslag.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1232 Artiklar