Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 16 okt, 2018

Streama Sverige – Belgien: Se live stream från U21 EM-kval

Sverige spelar en avgörande match i U21 kval till EM mot Belgien i fotboll. Här kommer vi hjälpa dig att streama Sverige – Belgien direkt från Guldfågeln Arena i Kalmar.

Genom att ta del av våra tips kring Sverige – Belgien live stream så kan du sända matchen direkt i din mobil, surfplatta eller dator. Vi kommer även tipsa dig omkring vart du kan se matchen på TV.

Som om det inte vore nog med tips kring TV-kanal och live streaming så kommer vi även lägga upp lite info kring matchen!

 • Avspark: Den 16/10, kl. 18:30
 • Arena: Guldfågeln Arena, Kalmar
 • TV-kanal: TV12

Vill du streama Sverige ?? mot Belgien ??? Gör det med bet365!

Sätt in 50 kr & streama U21 EM kval! ⚽

Sverige – Belgien stream (U21)

Det förväntas vara många svenskar som kommer vilja streama Sverige – Belgien under den 16 oktober. Detta är en match som kan ta Sveriges U21 landslag till EM i Italien. Därför komme det vara många som förväntas ta vara på vårt tips med Sverige – Belgien stream.

Matchen kommer du att kunna streama live inne hos bet365. En sida som visar massor av fotboll och sport under ett år. Där kommer alla medlemmar kunna registrera ett konto för att sedan få möjligheten att streama matcher i U21 EM kval. Det som krävs för att låsa upp din Sverige – Belgien stream är att du har ett konto som är laddat med minst 50 kronor. Här kan du också läsa om hur du gör för att streama Sverige – Sloavkien, A-landslagsmatchen.

Det är med andra ord inte fullt att se Sverige – Belgien live. Däremot kommer du få använda dina 50 kronor på odds istället för att betala en avgift för att kunna se live streaming.

Som vi tidigare nämnt så kommer det vara fullt möjligt att se Sverige – Belgien stream via mobil, iPad, eller dator. Det går självklart även att koppla upp dig till en TV för att se matchen på större skärm.

Här nedanför går vi genom för dig vad som krävs för att se kvalet till U21 EM inne hos bet365.

 1. Gå till bet365
 2. Skapa konto
 3. Sätt in pengar att spela odds för
 4. Streama Sverige – Belgien live

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

Det finns en annan sida som kommer att hjälpa dig med att se Sverige – Belgien stream den 16 oktober. Denna sida är Cmore. Där kommer du inte för samma billiga pris kunna se matchen. Däremot kommer du få med dig svenska kommentatorer och en bättre bild.

 1. Gå till Cmore
 2. Köp abonnemang för 449 kr
 3. Sänd Sverige – Belgien online

De flesta kommer säkert ihåg den magiska sommaren 2015 då Sverige gick och vann hela U21-EM. Om inte, se hela resan här ovanför!

Se via TV-kanal

Det kommer även finnas en TV-kanal som sänder Sverige – Belgien i U21 kvalet till EM. Denna kanal är TV12. En kanal som många i Sverige redan har på sin TV. Vilket innebär att matchen går fint att se direkt.

Har du inte denna TV-kanal idag så kommer du behöva kontakta din TV-operatör. De kan sedan hjälpa dig med att få fram den kanal som sänder live från U21 EM kvalet.

Matchen kommer att starta 18:30, men TV12 kommer att starta redan

 • Sänds hos: TV12
 • Sändningstart: Kl. 18:00
 • Matchstart: 18:30
Lag M V O F GM IM +/- P
Belgien 9 7 2 0 20 5 15 23p
Sverige 9 6 2 1 19 5 14 20p
Turkiet 9 4 2 3 12 9 3 14p
Ungern 9 3 2 4 11 12 -1 11p
Cypern 9 2 0 7 7 22 -15 6p
Malta 9 1 0 8 7 23 -16 3p

Avgörande match – Når Sverige U21 EM?

Just nu är tabelläget i Sveriges EM-kvalgrupp i U21 mycket jämn. En sista match väntar nu mot Belgien. Belgien i sin tur toppar tabellen inför denna sista match. Detta innebär att vi har en stor rysare att se framemot under kvällen den 16 oktober.

Skulle Sverige vinna matchen (räcker med 1-0) så kommer Sverige gå direkt till U21 EM i Italien nästa sommar.

Skulle man däremot spela oavgjort, eller förlora så kommer man istället spela ett play-off. Där har man fortfarande chansen att ta sig vidare.

Det allra bästa är helt klart om Sverige skulle sno åt sig den direktplats som finns inför fotbolls-EM för U21-landslag.

Senaste matchen som Sverige spelade mot Belgien var på bortaplan. Då lyckades Sverige med att bärga hem en poäng. Nu har vi förväntningar och förhoppningar att Sverige ska kunna ta hem alla tre poäng som ska delas ut. Det innebär med andra ord att Sverige tar sig till ett nytt U21 EM i fotboll!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar