Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 25 jul, 2018

Svennis överens med Iraks landslag

Sven-Göran Eriksson är överens med Iraks landslag.

Sportal.se var först i Sverige med att rapportera om att Sven-Göran Eriksson var i långt gångna diskussioner med Irak om rollen som förbundskapten. Eriksson skulle träffa representanter från Iraks förbund i Istanbul under onsdagen för att slutföra de sista detaljerna i kontraktet.

Nu är Sportal.se återigen först i Sveirge med att avslöja att de båda parterna är överens, och det enda som återstår är underskriften.

Vänta er mer aktivitet kring detta inom de kommande dagarna, och fortsätt hålla koll på hemsidan för att se vad som händer framöver och när Erikssons penna nått pappret.

Irak spelar Asiatiska Mästerskapen i januari 2019, där de delar grupp med Iran, Jemen och Vietnam.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar