Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 11 okt, 2017

Streama Växjö Lakers – Cardiff Devils: Live från CHL

Ikväll spelar det sista svenska laget sin gruppspelsmatch. Alla övriga lag från SHL har under gårdagen färdigställt sitt gruppspel.

Nu har vi matchen mellan Växjö Lakers – Cardiff Devils kvar, och vi kommer hjälpa dig med att hitta en live stream inför matchen.

Att streama Växjö – Cardiff är inne hos en sajt som vi rekommenderar. Detta i utbyte mot ett krav att du är en aktiv spelare som gärna använder dig av insättningar och odds.

bet365 live stream chl

  • Matchstart: Den 11/10, kl. 19:00
  • Arena: Vida Arena
  • Visas hos: bet365

Växjö – Cardiff stream

När det kommer till matcher i CHL så finns det fler än en tjänst som kommer hjälpa dig att streama.

Den sajt som vi rekommenderar för att kolla på CHL hockey live är bet365. Det är en streamingsida som har kombinerat live streams och odds på ett utmärkt vis enligt oss själva.

Under ett helt år så visar bet365 massor av sportevents och matcher. Det beräknas varje år att visas omkring hundratusentals events. Där bland annat kommer du att kunna streama Växjö – Cardiff i CHL.

Att få tillgång till alla live streams inne hos bet365 är enkelt. Det du bör göra först och främst är att skapa ett konto. Det är självklart helt att skapa ett konto, däremot så finns det lite regler för dig som vill se Växjö – Cardiff stream i CHL.

För att börja kunna streama sport inne hos bet365 så behöver du vara en aktiv spelare. Det innebär att du tidigare behöver gjort en insättning. Kraven är nämligen att du minst behöver ha 50 kr på ditt spelkonto, eller placerat ett bet under de senaste 24 timmarna.

Uppfyller du detta så kan du streama CHL hockey online. Din live stream kommer vara i sig, vilket innebär att dina pengar kommer inte att röras under tiden som du ser sport via live streams.

  • Gå till bet365
  • Skapa konto
  • Gör insättning & spela på odds
  • Streama Växjö Lakers – Cardiff Devils nu!

växjö arena hockey

Växjö vill vinna gruppen!

Mycket tyder på att Växjö Lakers kommer att vinna sin grupp i CHL. En vinst mot Cardiff i kvällens match kommer innebära att första platsen för Växjö är säkrad.

Växjö Lakers är i dagsläget redan kvalificerade till att gå vidare från gruppspelet i CHL. Däremot är inte första platsen säkrad. Den kommer att göras upp mellan Växjö Lakers och Bili Tygri Librec i två separata matcher.

Växjö är som tidigare nämnt det enda lag som har en match kvar i CHLs grupper. Det innebär att matchen ikväll kommer att slutföra gruppspelet, och vi kan börja blicka mot finalerna.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar