Fotboll i Nations League.

Se vart och hur du kan sända fotbollsmatcher från UEFA Nations League

Se Nations League live streams

Det finns inga svårigheter att kunna se matcher i Nations League live. Det som främst krävs är att du tar dig vidare till Cmore. Vilket är en mycket populär och välanvänd streamingtjänst för fotboll.

Du skapar först och främst ett konto. Med hjälp av detta konto kan du sedan köpa till ett abonnemang som låser upp alla Nations League streams som finns på sajten.

Sedan kan du se alla de matcher som du önskar från Nations League. Detta är inte det enda som du kan streama inne hos Cmore. Där kan du även streama Allsvenskan, Superettan eller ishockey från SHL.

Att använda Cmore för att kunna se live fotboll på nätet från Nations League är något vi kan rekommendera. Där kommer du kunna sända matcher med hög kvalité och med kommentatorer som pratar svenska.

  • Klicka dig till Cmore
  • Registrera ditt konto 
  • Köp abonnemang
  • Börja streama Nations League

Nations League - upplägg och grupper

Sänd Nations League på TV i Sverige

För dig som vill se Nations League på TV så kommer några matcher att sändas med TV-kanaler som ingår bland de flesta standardutbud.

Något som står klart är att alla Sveriges matcher i Nations League sänds på TV. Då på kanaler som finns i TV4-koncernen. Det kan då röra sig om TV4, TV12, eller liknande kanaler.

Observera att det inte är alla matcher som kommer sändas på TV i Sverige. Det kommer endast plockas ut matcher som anses speciellt intressanta.

  • Sänd matcher från Nations League med TV4 eller TV12

Alla Sveriges matcher

Vårt svenska landslag är självklart med Nations League för att spela om guldet. Sverige spelar i en grupp med tre lag. De lag som sällskapar Sveriges landslag är Ryssland och Turkiet.

Här följer det spelschema som finns från turneringen och för svensk del.

  • 10 sep: Sverige - Turkiet
  • 11 okt: Ryssland - Sverige
  • 17 nov: Turkiet - Sverige
  • 20 nov: Sverige - Ryssland

Sveriges grupp spelas i det som kallas division B. Detta innebär att man ställs mot lag som är i ungefär samma klass som det svenska landslaget.

Om Nations League

År 2018 spelas den första upplagan av Nations League någonsin. Detta är ett nytt flaggskepp för UEFA som nu storsatsar på den nya europeiska turneringen. Detta är främst för att ersätta träningsmatcher under hösten, och istället göra dessa träningsmatcher till turneringsmatcher.

Det finns ett stort pris för de som spelar bra i Nations League. Det finns nämligen en chans att kunna kvalificera sig direkt till EM 2020.

Alla deltagande landslag delas in i olika divisioner efter ranking. Ett bra landslag som t.ex. Spanien spelar i division A. Ett sämre landslag som Luxemburg spelar istället i division D. Där delas sedan lagen in i olika grupper med tre lag. De lag som placerar sig först i sin grupp efter alla matcher kommer att avancera upp en division. Samtidigt som lag som kommer sitt ramlar ner ett snäpp.

Lagen som till slut hamnar i högsta divisionen kommer de fyra gruppsegrarna att hamna i ett slutspel. Detta slutspel kommer att spelas i juni 2019. Den som sedan vinner detta slutspel är även den som vinner hela Nations League 2018-19

I alla divisioner kommer alla gruppsegrarna likt som division A att hamna i ett play off bestående av semifinaler och finaler. På spel står en plats till EM 2020. Skulle en vinnare av redan vara klara för att spela EM 2020, så kommer laget på nästa tur få platsen istället.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 100 000 evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se