Läs allt inför finalmatcherna i Stanley Cup mellan VGS Golden Knights och Washington Capitals.


VGS Golden Knights ställs emot Washington Capitals, i final i Stanley Cup. Sju matcher ska spelas innan vi vet vilket lag som får lyfta den ärofyllda pokalen mot himmelen. Oavsett vilka som står som segrare i slutändan, blir det den första Stanley Cup-titeln någonsin för segraren.

Streama finalen i Stanley Cup

Intresset för att streama finalen i Stanley Cup väntas vara riktigt stort. Att se VGS Golden Knights – Washington Capitals med stream är dessutom väldigt enkelt. Allt du behöver göra är att skaffa ett konto på Viaplay, och att där köpa ett abonnemang. Det kostar dig 399 kronor för en månad, och det räcker alltså med en månad för att täcka alla sju finalmatcherna. Det är dessutom möjligt att visa två strömmar samtidigt, och du kan på så sätt välja att dela konto med en vän, och därigenom bara betala halva kostnaden.

  • Match: Final i Stanley Cup (ishockey), 7 matcher
  • Vilka: VGS Golden Knights - Washington Capitals
  • Speltips: VGS Golden Knights vinner matchserien
  • Odds: 1.44, Bet365

VGS Golden Knights gör sin första säsong någonsin 2017-18, och som de gör den. Trots ett helt nykomponerat lag är de den starkaste klubben i NHL just nu, och vi tror att de kommer att fortsätta sin resa mot Stanley Cup-segern.

VSG slog Los Angeles Kings med hela 4-0 i kvartsfinalen, och i semin blev det sedan 4-2-seger mot San Jose Sharks.

Washington Capitals hade det något tuffare på sin väg till finalen. De slog först Columbus Blue Jackets med 4-2 i kvartsfinalen, och följde upp med en ny 4-2-seger mot Pittsburgh Penguins i semin.

I Washington Capitals finner vi tre svenskar: klubblegendaren Nicklas Bäckström samt Andre Burakovsky och Christian Djoos. Hos VGS finns två svenska ansikten. Dessa är William Karlsson och Oscar Lindberg.

Vi tror att VSG går hela vägen i denna final, och att de vinner matchserien och därmed Stanley Cup-guldet. Detta spelar vi på till oddset 1.43 på Bet365.

Oddset uppdaterades senast 14:44 2018-05-29.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 100 000 evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

3. MrGreen

Omsättningskrav: 6x bonus, minsta odds 1.5

100% upp till 1000KR + 50 Freespins

4. CoolBet

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

Sätt in 100 kr - Få 600 kr

5. 888 Sport
6. SpeedyBet

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Stödlinjen.se