Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 5 maj, 2017

Spela på betting under ishockey VM – Vinn resa till NHL

Under VM i hockey så kommer du att kunna ta för dig bland flera kampanjer gällande odds och betting. En oddssida som verkligen har tagit betting på ishockey VM på allvar är Unibet. Där kommer du att kunna ta för dig av boostade odds och en annan het kampanj.

Just nu kan du som spelar på betting inne hos Unibet kunna vinna en helt unik hockeyresa till USA. Närmare bestämt till Florida för att se Victor Hedmans Tampa Bay Lightning spela en match live.

Mer om denna kampanj, och mycket annat som finns inne hos Unibet under hockey VM kommer vi att uppdatera dig som läsare med här nedanför.

Delta i tävlingen

Att vara med i Unibets tävling är långt ifrån svårt. Samtidigt som du har mycket att vinna på att vara en av de som deltar.

För vem vill inte vinna en resa till Florida i USA och se en match i världens bästa liga inom ishockey?

Det handlar främst att du ska ha turen på din sida, men även att du är en aktiv spelare på odds när VM i hockey ska spelas.

Det är nämligen de spelare som väljer att placera odds, och omsätter pengar som kommer att få vara med i tävlingen om NHL-resan.

Nedan kommer vi att samla den informationen som är viktig för dig att känna till om du vill delta i denna tävling.

  • Anmäl dig till tävlingen inne hos Unibet
  • Lägg ett spel för minst 100 kr i varje deltävling
  • För varje 100 kr som du omsätter på ishockey VM så kommer du få en lott till dragningen

Så vad tävlar du om egentligen?

  • Flygresa tur & retur för två till Florida
  • Två nätter på ett centralt hotell
  • Två matchbiljetter till valfri Tampa Bay-hemmamatch

Massor av erbjudanden under ishockey VM

Det finns en lång rad olika erbjudanden som du kan använda dig av inne hos Unibet. Speciellt nu när det finns en stor internationell tunering ute som ishockey VM faktiskt är.

Därför rekommenderas du som spelare att leta bland flera av dessa kampanjer för att kunna spela för pengar, eller alternativt få chans att vinna större vinster.

Redan så har Unibet avslöjat att de kommer boosta odds under ishockey VM 2017. Det innebär att du kommer kunna spela på flera sjysta odds inne hos bettingsidan.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar