Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 5 okt, 2017

Spanien – Albanien: Stream från VM-kval

Det är flera matcher i VM-kvalet som väntar under denna vecka. En av alla de matcher som kommer finnas i programmet är Spanien mot Albanien.

Det kan vara smart att hålla koll på hur du kan streama Spanien – Albanien om du är intresserad av att se match. Det finns en tjänst i Sverige som står för alla live streams från VM-kvalet.

Mer om hur du kan kolla på Spanien – Albanien stream online, eller hur du sänder matchen på TV kan du läsa om här. Vi har den information som krävs!

  • Avspark: Den 6/10, kl. 20:45
  • Turnering: VM-kval
  • Visas hos: Dplay & Kanal 9

Så ser du matchen live!

För att se matchen mellan Spanien och Albanien i VM-kvalet så kan du själv välja. Du kan då välja om du vill se Spanien – Albanien stream eller om du hellre ser fotboll på TV.

Oavsett vad du tror passar dig bäst så kommer det finnas möjligheter att se matchen live.

Det är inte alla matcher som spelas i VM-kvalet som kommer att sändas på svensk TV. Däremot kan vi med glädje meddela att det är möjligt att se Spanien – Albanien live på Kanal 9.

Om du istället skulle vilja streama Spanien – Albanien så rekommenderas du vidare till två sidor. Både Dplay och Eurosport Player kommer att ha matchen bland sina live streams under den 6 oktboer.

Det är viktigt att du noterar att det inte är att streama fotboll från Dplay eller Eurosport Player. Att skapa ditt konto är förvisso , men för att få tillgång till Spanien – Albanien live stream så krävs ett premiumkonto.

Självklart så kan du helt utan problem skapa ditt konto och uppgradera med premium direkt. Detta om du inte tidigare har ett konto hos någon av dessa streamingsidor.

  • Klicka dig vidare till Dplay eller Eurosport
  • Skapa konto & köp premium
  • Börja streama Spanien – Albanien live

Se matchen på TV

Kanalen som kommer att sända live från matchen är ingen mindre än Kanal 9. Deras sändningar från VM-kvalet kommer att starta en liten stund innan avspark. Detta för att kunna leverera lite härligt försnack om matchen.

Gissningsvis så kommer även försnacket innehålla en del infomation och uppladdning inför matchen som det svenska landslaget står inför.

Se till att du är redo inför alla bra fotboll som erbjuds från VM-kvalet. Vi är inne bland de sista matcherna, och det är nu allt ställs på sin spets.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar