Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 25 mar, 2019

Snöboll hos Coolbet – tävla om 10 000 kronor!

Coolbet erbjuder nu ett snöbollsspel, ”Snowball”, med jackpott på 10 000 kronor! Läs om kampanjen, och ta del av den, här!

Tävla i Coolbets ”Snöbollstävling”, med chans på att vinna 10 000 kronor!

Coolbet har nyligen dragit igång en tävling som de kallar för ”Snowball”. ”Snöbollsspel” är en någorlunda känd bettingmetod som går ut på att du hela tiden dubblar (minst) din insats, och vanligen på odds som är 2 gånger pengarna.

Det går till som så att du till exempel lägger 50 kronor på ett spel med 2 i odds. Går spelet in får du 100 kronor tillbaka. Nästa dag kan du lägger du dessa 100 kronor på ett annat spel med 2 i odds. Dag tre har du sedan 200 kronor att lägga, och så vidare. På det här sättet kan man snabbt komma upp i höga vinster, men det gäller också att lyckas sluta innan man tagit det för långt och förlorar. I den kampanj som Coolbet startat ska du ”hålla ut” i 7 dagar, och sedan plocka hem din storvinst.

Coolbets snöbollsspel går alltså ut på att du ska hålla snöbollen igång i en vecka. Med start på måndag varje vecka ska du lägga ett spel om dagen, och om du klarar det 7 dagar i rad utan att förlora får du – förutom dina vinster från spelen – ta del av en jackpott på 10 000 kronor! Alla som klarar det delar på jackpotten.

Om ingen klarar att få rätt måndag till söndag, då fylls jackpotten på till nästa vecka och landar då på 20 000 kronor istället! En rolig tävling med möjlighet till att dra in bra pengar!

  1. Gå in på Coolbet!
  2. Gå med i Snöbollskampanjen
  3. Placera ditt första spel och börja tävla om 10 000 kronor!

Fyra gånger har någon klarat Coolbets Snowball

Coolbet har kört sin snöboll sedan i början av februari, och endast fyra gånger har någon klarat att rulla snöbollen hela vägen från måndag till söndag. Det krävs alltså stor skicklighet och tur för att löpa linan ut, men klarar man det kan man plocka in fina vinster.

Bland dessa tre tillfällen är det faktiskt en person, med förnamnet Tobias, som stått för två av vinsterna.

Topplista och Hall of Fame

Medan Snöbollen pågår kan du dag för dag följa hur många som är kvar i tävlingen, och som ännu inte åkt ut. Efter måndag denna vecka är det 47 namn kvar på listan, men för varje dag lär några elimineras.

Om du klarar det hamnar du med i deras Hall of Fame, där ditt användarnamn/alias skrivs upp.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2527 Artiklar