Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 4 maj, 2017

Smutsigt spel i NHL? – Roliga videoklipp samlade!

I NHL så händer det otroligt mycket under en säsong. Inte minst under slutspelet. Det finns många tricks för att irritera sin motståndare, och få de att hamna ur balans.

De allra flesta av dessa små fula knep som tas till fångas på TV. Vi här i vår artikel tagit fram några av de tricks som används för att störa sin motståndare, och sitt motståndarlag.

Trots att flera av dessa knep är på gränsen till smutsiga, och osportliga så kan vi inte rå för att de är roliga. Kolla gärna in de videor som vi tagit med för att se hur man kan ”trolla” med sina motspelare.

Trolls i NHL

Inom ishockey så är det mycket man kan göra för att reta motstånadare. Det verkar, enligt klippet ganska populärt att använda sig av vatten, eller att sno klubbor från varandra. Mycket retsamt, men även smart. Så vidare inte domaren ser vad som händer!

I klippet så kan vi se vår kära svenska målvakt Henrik Lundquist trolla med Sidney Crosby. Lunkan bjuder denna världsspelare på en rejäl dusch från hans vattenflaska. Något som inte uppmärksammas av domaren.

Dessa klipp har blivit såpass roliga och omtyckta så att det kom en uppföljare. Det indikerar att det råder mycket småtricks i NHL. Åtminstone såpass många så att det går att samla alla dessa tricks i två längre klipp.

Favoriten i detta klipp är när Calgary Flames-spelare gör sig redo för fight, men olyckligt trillar och slår i backen. Ett slagsmål var inte nödvändningt för att få ner spelaren på backen.

Fler klipp från NHL

Under en hel säsong från NHL så bjuds det på massor av sevärda händelser. Många förknippar NHL med en rad tuffa slagsmål, snygga mål, och roliga bloopers.

Det finns ett helt hav med videoklipp på Youtube som samlar de flesta av alla dessa händelser. Både i, och utanför spel.

Hockey är utan tvekan en av de roligaste sporterna som vi känner till. Anledning är att det händer så otroligt mycket under en match i jämförelse med många andra sporter.

Vi tror helt klart att en sökning på NHL inne på Youtube skänker dig massor av glädje. Tror du inte oss? Testa och se själv!

Om du istället vill se hockey live stream så har vi självklart även hjälp som direkt tar dig till direktsändningar!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar