Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 22 aug, 2017

Sheffield United – Leicester City: Streama EFL cup online

Det är dags för en match i den engelska ligacupen – EFL cup. Det är inga mindre lag än Sheffield United och Leicester City som gör upp om avancemanf i EFL cup.

Att ta sig långt i den engelska ligacupen är något som många lag siktar på. Inte minst fotbollsklubbar som inte tillhör de allra största giganterna i Premier League.

Att streama matchen mellan Sheffield United och Leicester City är möjligt på nätet. Du kan då välja att starta din live stream inne hos Unibet. Där kan alla som spelar på odds även se till att streama fotboll direkt online.

sheffield united vinnare

Så ser du matchen

Att börjar titta på fotboll via direktsändning på nätet är något som många i Sverige har gjort. Det är ett enkelt, billigt och smidigt knep för dig att få tillgång till all den sport som du önskar.

Det finns en lång rad sajter som nu mer har börjat kombinera sitt utbud. Vi syftar då på de bettingsidor som även att börjat visa fotboll, hockey, tennis och mycket annat via live streams.

Ett exempel på en sådan sajt är Unibet. Trots att de inte alltid kan täcka upp med live streams från Premier League & Championship. Så har de valt att plocka med andra matcher när det kommer till fotboll i England.

Det innebär att de kommer att sända live från matcher i EFL cup. Då till exempel matchen mellan Sheffield United – Leicester City.

Det finns även andra sporter som du kan streama med hjälp av Unibet. Utöver fotboll från EFL cup. Serie A och Bundesliga så kommer det finnas bra streams på hockey, tennis, och andra sporter som passar den svenska TV-publiken.

Vi hittar just nu ingen annan sida med sport streams som kommer att sända Sheffield United – Leicester City. Därför är det till Unibet du ska vända dig för att få matchen direktsänd på din dator eller mobil.

efl logo

Vad vinner man i EFL?

Att vinna EFL cup innebär självklart mycket ära. Det finns en åtråvärdhet att vinna pokalen som totalt 72 klubblag i England gör upp om.

Utöver äran så kommer det även att finnas ett ännu smarrigare pris till vinnaren. Det är nämligen en biljett ut till Europa. Som vinnare i den engelska ligacupen så belönas man genom att gå vidare till Europa League.

Väl inne i Europa League så finns det ännu mer priser att hämta. Som segrare där så belönas man med en otrolig summa pengar, samt en hel del biljettintäkter i de olika matcherna.

Europa League är helt klart en tunering där man som ett mindre lag i England vill komma med i.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar