Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 13 sep, 2017

Semifinaler körs i Elitserien i speedway – 13/9

Ikväll är det återigen dags för att köras speedway. Det är nämligen dags för två matcher i Elitserien i Sverige.

Kvällens program bjuder på två jämna matcher mellan lag som anses som de bättre speedway-lagen i Sverige. Nu ställs de i semifinaler mot varandra, och vi kommer hjälpa dig med att följa matcherna live.

Om du vill se Elitserien i speedway live stream så kan du klicka dig vidare via vår länk. Där kommer du sedan hitta mer information för hur du kan streama semifinaler i speedway.

streama vetlanda rospiggarna

De kör semifinaler ikväll

Matcherna som kommer att köras under den 13 september (idag) kommer du se nedanför. Dessa lag kommer att göra upp om en finalplats som senare kan leda till ett SM-guld i speedway.

Notera att matcherna ikväll kommer vara avgörande. De har redan åkt matcher mot varandra, och resultaten i förra kampen kommer påverka förutsättningarna för lagen.

  • Vetlanda – Rospiggarna

Matchstart: Den 13 september, kl. 19:00

Den ena semifinalen i Elitserien kommer att köras mellan Elit Vetlanda och Rospiggarna. Det kommer bli en mycket jämn match som kommer avgöra vilket av lagen som går till SM-final.

Förra matchen som kördes mellan dessa två lag slutade med en knapp seger för Elit Vetlanda. Slutresultatet blev 44-46, vilket skapar en öppen tillställning i returmötet.

  • Smederna – Masarna

Matchstart: Den 13 september, kl. 19:00

Den andra semifinalen i Elitserien i speedway kommer att köras mellan Smederna och Masarna. Deras tidigare match slutade mer ojämnt än den andra semifinalen. En rejäl upphämtning krävs nu från Masarna som förlorade första semifinalen med 38-52.

semifinalister i elitserien

På TV & live stream

Självklart kommer det finnas intresse över att se speedway från semifinalerna i Elitserien 2017. Därför kommer det finnas live streams som du kan ta hjälp av.

Om du vill streama semifinalerna direkt på nätet så kan du direkt gå vidare till Cmore. Det är den sajt som erbjuder dig att kunna kolla på speedway från Sverige. Det är inte bara under semifinalerna som Cmore kommer erbjuda live streams. Under hela säsongen av Elitserien har vi kunnat streama speedway från Sverige.

Det kommer även finnas TV-kanaler som sänder live från matcherna mellan Vetlanda – Rospiggarna och Smederna – Masarna.

Även när det kommer till TV så är det Cmore som hjälper dig med det. Om du har rätt kanalpaket med Cmores sportkanaler på din TV. Då kommer du utan problem kunna se semifinalerna i Elitserien.

Se till att du är väl förberedd om du inte vill missa någon av semifinalerna som körs under kvällen.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar