Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 27 mar, 2017

Se Portugal – Sverige: Live streams för matchen

Efter att vi sett Sveriges landslag tagit viktiga poäng i deras VM-kval grupp så är det nu dags för en träningslandskamp. Träningsmatchen spelas den 28/3 och du kommer att kunna streama Sverige – Portugal på nätet. Se till att du är lika redo som oss inför kraftprovet mot ett av Europas främst fotbollslag.

För att kunna live streama Sverige – Portugal så kan du använda dig av lite olika knep. Du kan t.ex. använda dig av vår bookmaker bet365. De har under en längre period sett till att direktsända matcher med Sveriges landslag, och annan sport som intresserar oss svenskar.

Nedan för kommer vi att ge dig den hjälp som krävs för att kunna se fotboll på nätet med bra kvalité, med svenska kommentatorer och helt. Både via internet och på TV.

Är det matchen i Nations League år 2020 som du egentligen vill se? Här kan ni läsa om att streama Sverige – Portugal live från Nations League.

  • Avspark: Den 28/3-2017, kl. 20:45
  • Arena: Estádio do Matítimo
  • Visas hos: Bet365 (IP-begränsad)

portugal sverige match fotboll

Se matchen live

Alla som vill kunna få tillgång till matchen kommer att kunna använda sig av vårt lilla knep. Det är långt ifrån olagligt att streama Portugal – Sverige live. Det enda du behöver se till är att du har ett spelkonto inne hos bet365 & att din IP-adress stämmer överrens med de villkor som bet365 har.

Alla svenskar som har ett spelkonto inne hos bet365 kommer att kunna streama matchen. Det enda du behöver se till är att du har pengar på ditt konto. Alla aktiva spelare som visar för bet365 att de är villiga att spela på odds kommer även få tillgång till alla live streams.

Bland annat så kommer det att visas träningsmatcher för landslagen. Där bland Sveriges match mot Portugal.

För att streama Sveriges landslag så behöver du endast följa våra steg här nedanför.

  • Skapa ett spelkonto hos bet365
  • Gör en insättning
  • Logga in strax innan matchen & gå vidare till alla live streams
  • Starta sändningen av Portugal – Sverige
  • Njut av att kunna se fotboll!

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

sverige portugal tv live se titta

Titta på TV

När det svenska landslaget spelar så är det massor av fokus från oss i Sverige. Många vill naturligtvis se matchen, och en del föredrar att se matcherna på TV.

Därför kommer det även finnas TV-kanaler som kommer att sända matchen. Vi är vana vid att TV4 sänder många av de träningsmatcher som Sverige spelar mot andra lag i världen.

TV4 kommer att visa matchen mellan Portugal – Sverige den 28/3, klockan 20:45.

Det är inte bara denna kanal som kommer att erbjuda matchen på TV. Även Cmore kommer att visa matchen för de som valt att köpa ett konto med alla deras live stream på nätet, eller för dig som köpt TV-paketet med alla matcher som Cmore visar.

cristiano ronaldo portugal

Tippa på matchen!

När Sverige spelar sina landskamper så är det inte speciellt konstigt att många i Sverige kommer att spela på odds inför matchen.

Vi har många som oftast tippar till Sveriges fördel, även om det inte alltid är det mest troliga resultat för matchen. Vi tycker likt som svenska folket om att tippa vinst för Sverige, men denna gång är vi inte riktigt lika säkra på att det är det smartaste.

Vi rekommenderar dig att läsa läsa vårt speltips & jämföra odds inför Portugal – Sverige. Det tror vi garanterat hjälpa dig att få en bättre överblick för vilket av landslagen som kommer att vinna matchen.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1232 Artiklar