Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 8 nov, 2018

Streama Malmö – Sarpsborg: Se live stream & TV

Den 8/11 spelar Malmö FF – Sarpsborg 08 i Europa League. Självklart finns ett stort intresse för att kunna streama Sarpsborg – Malmö live online. Därför kommer vi reda ut vilken sida, eller TV-kanal som kommer sända direkt från matchen.

Våra tips hjälper dig snabbt till rätt streamingsida som kan hjälpa dig att se Sarpborg – Malmö live. Oavsett om du använder dig av en mobil, surfplatta, tv eller dator. Vi kommer även reda ut om det är möjligt att se matchen utan kostand eller om du behöver köpa matchen via ett abonnemang.

Dessutom kommer vi även tipsa dig snabbt om vilka odds som vi kommer att spela på inför matchen i Europa League.


Annons: Streama fotboll hos bet365 Europa League kval, La Liga, Serie A m.m

(Regler & villkor gäller (+18), Finansierat konto krävs, IP-restriktioner kan finnas)


 • Datum: Den 8/11, kl. 18:55
 • Arena: Stadion, Malmö
 • Speltips: Malmö FF vinner (1.61), Odds från bet365, Den 8/11, kl. 10:15.

Se Malmö – Sarpsborg stream

Om du vill kunna streama Malmö – Sarpsborg så finns det inga lagliga och seriösa sidor som du kan använda dig av. Istället så rekommenderar vi dig att ta dig till den sida som under hela Europa League valt att sända matcherna online.

Vi tycker helt klart att DPlay Player är en bra tjänst för dig som vill se fotboll från Europa League. De har alltid bra sändningar som även är möjliga att nå med hjälp av din mobil eller din iPad. Vilket innebär en större frihet för dig som vill kunna se Malmö – Sarpsborg stream under den 8 november.

Här nedan kommer de steg som du behöver ta dig igenom för att se matcher i Europa League.

 • Klicka dig till Dplay
 • Registrera dig
 • Köp abonnemang (79 kr/mån)
 • Hitta din fotbollsmatch
 • Streama Malmö FF – Sarpsborg 08
Nr Lag S V O F GM IM MS P
1 Genk 3 2 0 1 7 5 +2 6
2 Malmö FF 3 1 1 1 3 3 0 4
3 Sarpsborg 08 3 1 1 1 5 5 0 4
4 Beşiktaş 3 1 0 2 5 7 −2 3

Vilken TV-kanal sänder matchen?

För dig som är mer bekväm i att se Malmö – Sarpsborg på TV så har vi även tips på vilken TV-kanal som sänder matchen. Det är ingen mindre än Kanal 9 som kommer stå för att sändningen.

Det innebär att det är många i Sverige som direkt kan sända Malmö – Sarpsborg direktsänt på TV. Kanal 9 är nämligen en kanal som många i Sverige har tillgång till.

Skulle inte just du ha tillgång till Kanal 9 så rekommenderas du att ta hjälp av den tjänst som hjälper dig med ditt TV-paket. Där kommer de garanterat kunna hjälpa dig med att kunna se Europa League på din TV.

Sändningen kommer att starta drygt en timme innan matchen mellan Sarpsborg och Malmö ska starta. Detta för att ge plats för en studio som tar dig med inför förutsättningarna i matchen vi har att vänta.

 • TV-kanal: Kanal 9
 • Sändningstart: 18:00
 • Matchstart: 18:55

Här ovan ser vi Malmö FFs Andreas Vindheim som talar ut efter senaste matchen mellan Sarpsborg 08 – Malmö FF. Matchen slutade 1-1 efter fulltid.

Inför matchen

När Malmö FF nu kommer att ta emot norska Sarpsborg 08 på sin hemmaarena är det lite vinna eller försvinna som gäller. Både Sarpsborg och Malmö vet att det krävs en seger för att ha en rimlig chans att gå vidare till finalspelet.

Därför kommer vi mest troligt se två lag som kommer gå för seger i matchen. Här tror vi att den skånska publiken kommer spela en mycket stor roll. Vi känner till att Malmö FF är som allra bäst när de spelar på hemmaplan inför ett fullsatt, eller nästan fullsatt läktare. Vilket vi räknar med att vi kommer få se under den 8/11.

Malmö FFs tränare Uwe Rösler har uttalat sig om att det är en mycket viktig match man står inför. Ett avancemang till finalspelet i Europa League är något som man kanske inte riktigt räknat med. Det kan även vara viktigt för deras stora stjärnspelare Markus Rosenberg som eventuellt kommer sluta sin karriär om Malmö FF åker ur Europa League innan ett nytt kontrakt finns på bordet.

Dessutom är det Malmö FF som är favoriter till att vinna matchen. Spelbolagen online har valt att sätta oddset runt 1.61 för att Malmö FF ska vinna matchen. Oddset för att Sarpsborg 08 istället ska vinna matchen ligger mellan 5.00-7.00.

Oavsett vem som är favorit eller inte så kommer det bli en mycket intressant match som kommer utspelas på Stadion i Malmö.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar