Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 7 aug, 2018

Rodic nära Hammarby – landade på Arlanda igår

Vladimir Rodic kommer närmare och närmare Hammarby. Igår landade han på Arlanda.

I fredags kunde Sportbladet avslöja att den tidigare Malmöspelaren Vladimir Rodic låg högt upp på Hammarbys önskelista. Sedan Rodic lämnade Malmö år 2016 har han tillhört Karabükspor, Randers och numera Silkeborg IF.

När Hammarbys tränare Stefan Billborn efter matchen mot Trelleborg fick frågan om vad han tyckte om Rodic, svarade han följande:

– Rodic är en otroligt bra spelare. Han är snabb och jobbar även hårt i försvarsspelet. En högklassig spelare, utan tvekan.

Landade på Arlanda igår

Nu har Vladimir Rodic landat på Arlanda. Det är spelaragenten Michael Kallbäck som publicerat en bild på Hammarbys anfallare tillika Rodics landsman Nikola Djurdjic, där Djurdjic står på Arlanda med en Sverigeflagga.

Kallbäck skriver inte bokstavligen vad Djurdjic gör på Arlanda, men det är givet att han är där för att möta upp Rodic. Förutom att Djurdjic och Rodic båda kommer från Serbien spelade de dessutom tillsammans i Malmö FF, vilket gör att de känner varandra väl sedan tidigare.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar