Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 7 sep, 2017

Premiär i NHL – Snart börjar hockeyn i Nordamerika

Det är inte ens 10 dagar kvar till att det kommer spelas ishockey i NHL. Det är premiär för de alla lagen inom kort och här uppdaterar vi dig med förutsättningar inför säsongen 2017/18.

Vi kommer hjälpa dig med ett litet spelschema för de första matcherna i premiären. Det är dessa matcher som kommer att starta NHL 2017/18. Ska du vara med från början så gäller det att du har koll på dessa matcher.

Vi kommer även hjälpa dig med andra saker som hör till NHL. Till exempel så visar vi dig här hur du kan streama ishockey i NHL & SHL.

logga för nhl

NHL börjar den 16 september

Under september så kommer de första matcherna i NHL att starta. De kommer då att spela mot varandra, och för första gången kunna ta poäng i NHL 2017 & 2018.

Runt om i lagen för NHL så finns det en del svenskar som spelar. Vilket ökar intresset för oss svenskar att följa med i NHL.

Till exempel så har vi Viktor Arvidsson och William Nylander som anses kanske som de två hetaste NHL spelarna just nu.

Kolla upp vilka matcher, eller vilka lag som du vill se i premiären. Därefter kan du se vilken tid och vilket datum som ishockeyn kommer att spelas.

Perfekt för dig som antingen vill tippa på odds i NHL eller streama hockey med hjälp av Viaplay.

Premiärmatcher

Här nedan samlar vi de matcher som kommer inleda NHL 2017 & 2018.

16 september

 • Los Angeles Kings – Vancouver Canucks

17 september

 • New York Islanders – Philadelphia Flyers
 • Vancouver Canucks – Las Vegas Golden Knights

18 september

 • Boston Bruins – Montreal Canadiens
 • Buffalo Sabers – Carolina Hurricanes
 • New Jersey Devils – Washington Capitals
 • New York Rangers – New York Islanders
 • Ottawa Senators – Toronto Maple Leafs
 • Calgary Flames – Edmonton Oilers
 • Los Angeles Kings – Arizona Coyotes

19 september

 • Florida Panthers – Nashville Predators
 • Chicago Blackhawks – Columbus Blue Jackets
 • Detroit Red Wings – Boston Bruins
 • Carolina Hurricanes – Tampa Bay Lightning

nhl guld

Så kollar du på NHL

Att börja titta på matcher i NHL är inget som är speciellt svårt. Det finns alternativ för dig som vill direkt se NHL hockey i Sverige.

Det är då Viasat som har rättigheter att sända live hockey från NHL. Det är med andra ord på deras streamsida – Viaplay som du kan starta din sändning.

Det är inte att ta del av de live streams som Viaplay erbjuder sina medlemmar. För att kunna streama sport med Viaplay så behöver du ett konto som är uppgraderat. Det kommer du att kunna göra för endast några få hundralappar per månad.

Som premiumkund hos Viaplay kommer du få massor av sport att se. Till exempel så kommer du att kunna streama fotboll från Premier League, Champions League och La Liga. Utöver detta så finns även streams för UFC, NFL och andra stora sporter i världen.

Att spela på liveodds när det kommer till hockey är inget vi rekommenderar. Det är ofta svårt att förutspå ett slutresultat live i en hockey match. Dessutom kommer oddsen under tiden som en match pågår vara sämre än innan matchstart.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar