Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 25 aug, 2017

Östersunds grupp i Europa League – Resultat från lottning

Östersunds FK gick igår vidare till Europa League. Detta efter att man besegrat det grekiska laget PAOK FC. Nu väntar det gruppspel i tuneringen, och spänningen kring vilka lag som Östersunds FK kommer att möta i Europa League är olidlig.

Lottningen till gruppspelet i Europa League är nu slutförd. Det står nu klart vilka lag som Östersunds FK kommer att möta i deras resa i Europa.

Du kan själv se vilka lag som ingår i Östersunds FKs grupp i Europa League 2017/18.

östersund fk europa

Gruppen

Den grupp som Östersunds FK har kommit i är svår. Faktum är att nästan alla konsulationer av möjliga grupper skulle vara svåra föra Östersunds FK som får ses som en stor underdog i Europa League.

Följande lag kommer att sällskapa Östersund i Europa League.

  • Atletic Bilbao
  • Hertha Berlin
  • Zorya
  • Östersunds FK

öfk vinner fotboll

Chanser ÖFK har att ta sig vidare till slutspel!

Chanserna att Östersund FK kommer att dominera sin grupp är mycket små. Det ska mycket till om laget från Jämtland ska ha med de stora lagen som Arsenal och Milan att göra.

Däremot är det inte alls omöjligt för Östersunds FK att ta poäng i det gruppspel som de nu lottades till.

Lottning i Europa Leahue har nämligen gett ÖFK ett lag som man rimligtvis kan sno poäng från. Det är Zorya och Östersunds FK som vi tippar komma i gruppens botten.

Både Hertha Berlin och Atlethic Bilbao kommer troligen bli allt för svåra för ÖFK.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar