Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 19 okt, 2017

Streama Östersund – Athletic Bilbao: Live från Europa League

Då var det äntligen dags för Östersunds FK (ÖFK) att spela nya match i Europa League. Motståndet denna gång kommer vara i form av Athletic Bilbao. En spännande match som du enkelt kan streama liva med vår hjälp.

Här kommer vi nämligen uppdatera dig om vart Östersund – Athletic Bilbao stream kommer att finnas, och hur du får tillgång till sändningen. Vi uppdaterar inte bara när det kommer till Europa League live streams online, utan även vart du kan se matchen på TV.

Forsätt läsa vår artikel för att direkt kunna strema Östersund – Bilbao från Europa League den 19/10. Matchen är enligt oss för bra för att missa!

Oddsen från bet365 är aktuella från den 19/10, kl. 12:00. De kan ändras till både din för- & nackdel inför matchstarten.

 • Avspark: Den 19/10, kl. 19:00
 • Arena: Jämtkraft Arena
 • Streama hos: Dplay & Eurosport Player
 • Live odds: bet365
 • TV: Kanal 9

ÖFK – Athletic Bilbao live stream

Det är inte många i Sverige som hade förväntat sig att Östersunds FK i dagens läge skulle leda tabellen i deras grupp i Europa League. Därför kommer det säkert vara fler än vanligt som vill streama ÖFK – Bilbao den 19 oktober. Detta för att se om segertåget från Jämtland fortsätter sin fina form.

Många kommer leta efter en Östersund – Atlethic Bilbao stream . Vi kan redan nu meddela att det inte kommer finnas möjlighet att stream ÖFK – Athletic . Det är nämligen inne hos Dplay eller Eurosport som dessa sändningar kommer att finnas.

Väl inne på dessa streamsidor så kommer det inte finnas live streams från Europa League. Istället så kommer du vara tvungen att köpa det premiumpaket som erbjuds för endast 79 kr.

Att köpa upp rättigheter för att kunna streama Östersund FK – Atletic Bilbao online är inte . Därför är Dplay och Eurosport mer eller mindre tvungna att ta betalt för att inte göra en stor minusaffär.

Skulle du trots detta hitta ett knep för att streama Östersund – Athletic Bilbao så är det med stor sannolikhet en olaglig stream. Det är något som vi inte rekommenderar dig att använda dig av.

Oftast är dessa live sändningar fulla med reklam, och i vissa fall virus som kan förstöra din dator.

Så live streamar du matchen

Här nedanför så kommer vi att ta med de steg som krävs att du tar dig igenom för att kunna streama Östersunds match i Europa League.

Att använda sig av detta knep kommer inte bara ge dig tillgång till att streama Östersund – Athletic Bilbao live från Europa League. Inne hos dessa tjänster så kommer fler matcher att erbjudas. Bland annat från Sveriges Play Off till VM.

 • Klicka dig vidare till Dplay eller Eurosport
 • Skapa ett konto
 • Uppgradera ditt konto till premium
 • Ta dig till alla Europa League streams
 • Börja streama ÖFK – Bilbao

Sänd Östersunds match på TV

Det är inte bara på nätet, och via live streams som du kan kunna sända matchen från. Det kommer även finnas möjlighet för dig att se Östersund – Atletic Bilbao på TV.

Det är då en fördel om du vet vart matchen sänds så du kan vara beredd för att kolla på fotbollen.

Matchen kommer att sändas på kanal 9. Där kommer sändningen att starta en stund innan matchstart. Där laddar en studio upp med rapporteringar, och försnack inför matchen. Perfekt för dig som är intresserad av förutsättningarna.

 • Sänds på Kanal 9, sändningsstart 18:00

Om matchen

Inför matchen så är det smått förvånade Östersunds FK som är gruppetta i grupp J. Athletic Bilbao tippades som det lag som skulle vara ledande i gruppen, men efter två spelade matcher så bottnar laget från Baskien gruppen tillsammans med Hertha Berlin.

Om du vill ha mer information om hur förutsättningarna ser ut för dessa två lag i Europa League. Då rekommenderar vi dig att läsa vår speltips om matchen. Där kommer du att hitta startelvorna för båda lagen, och se hur vi kommer att spela på matchen.

Hoppas att du tar hjälp av vårt speltips, och tycker du att vi är på rätt spår så kan du självklart rygga vårt tips.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar