Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 14 feb, 2022

Vinter OS 2022 – Odds, Speltips & betting

Äntligen är det dags för vinter OS 2022 i Peking. Det finns massor av odds hos bettingsidorna att välja mellan. I denna guide hittar du alla de bästa OS 2022 odds enligt vårt tycke.

Guiden kommer att bestå av tips på sidor med OS betting. Det kommer finnas speltips med våra egna tankar om svenska medaljer. Samt listor som sammanställer de mest populära oddsen.

Vi önskar dig all lycka till för att vinna pengar på betting under vinter OS 2022. Ta vår hjälp för att fila på vilken betting du vill spela på.

Vad: Vinter OS 2022
Datum: 4 februari – 20 februari, 2022
Vart: Peking, Kina
Live stream & TV: Se OS på TV & live streaming
Vårt tips: Sverige tar över 7,5 guldmedaljer (2.00 hos Betsson)
Bästa odds: > Bet365

Bäst odds under vinter OS

En bra början när du vill spela på bästa oddsen under OS 2022 är att hitta till en bra bettingsida. Du kan se en snabb jämförelse mellan bettingsidor som vi rekommenderar.

Nästan alla svenska bettingsidor kommer att någon form av OS 2022 odds. Det kan däremot skilja väldigt mycket på utbud av betting – samt nivån på oddsen. Därför tycker vi alltid att det är en god idé att jämföra.

Spela med OS betting bonus

Här nere kan du se vilka OS 2022 bonusar som du kan använda hos varje bettingsida. Samt våra tankar kring deras utbud inför vinter OS. Du kan jämföra olika odds bonusar att använda på sport under Vinter OS. Vi tipsar om tre sidor vi tycker är bäst.

  • Världens största bettingsida
  • Högklassiga live streams
  • Några av de bästa oddsen
  • Trovärdig spelsida i Sverige
  • Utmärkt support
  • BankID
  • Användarvänligt
  • Stort utbud av odds
  • Oddsboostar

Vem vinner flest medaljer under OS – alla odds

Här kan du se vilka odds som gäller för vilket land som tar allra flest medaljer under OS 2022.

Denna lista uppdaterades senast kl. 09:55, den 7 februari – 2022.

Land Odds från Unibet
Norge 1.20
Sverige 5.50
Tyskland 7.50
Ryssland 13.00
USA 15.00
Kanada 30.00
Nederländerna 41.00
Kina 81.00
Frankrike 101.00
Schweiz 151.00
Sydkorea 251.00
Österrike 251.00
Japan 501.00

Du kommer att kunna följa ställningen i den totala OS medaljligan (tabell & ställning) i vår guide. Där kommer du även att kunna läsa om alla de svenska framgångarna under Vinter OS. Du kan även följa med under OS 2022 schema & program.

Speltips under Vinter OS 2022

Vi förväntar oss att Sverige kommer att ta flera medaljer under OS 2022 i Peking. Faktum är att SOK (Sveriges Olympiska kommitté) har som mål att nå hela 30 pallplaceringar. Det skulle innebära att Sverige skulle göra sitt bästa vinter OS någonsin.

Förhoppningarna på medaljerna är därför stora. Vi har kollat in oddsen för att se vilka speltips vi kan ge dig under OS 2022.

Sverige tar över 20 medaljer under OS

Hos många av de sidor som erbjuder OS odds kan du spela på hur många medaljer Sverige tar. Vi har tidigare tipsat om att vi tror att Sverige tar över 7,5 medaljer. Vi är optimistiska och tror att Sverige även kommer ta medaljrekord under ett Vinter OS. Vi tipsar på att Sverige tar över 20 medaljer totalt. Där räknas hela Sveriges OS-trupp in i statistiken. Allt från ishockey till alpint!

Spel Odds
Sveriges OS-trupp tar över 20 medaljer tillsammans 161.00 hos Unibet

Sveriges damlandslag vinner 4×5 stafett

Ett svenskt lag i stafett på OS lär bestå av Ebba Andersson och Frida Karlsson. De två andra namnen är inte lika klara. Favoriter är Charlotte Kalla, Anna Dyvik, Moa Lundgren eller Maja Dahlqvist. Sverige har ett starkt lag som främst konkurrerar med Ryssland och Norge. Vi tror på svensk vinst.

Norge tar flest OS-medaljer av alla

Att Norge ska vinna den totala medaljligan för OS förvånar inte någon. Det känns som ett ganska säkert spel att lägga hos ett spelbolag. Norge har väldigt många chanser till medaljer – och inget annat land har en såpass stor bredd inom vintersport.

Spel Odds
Norge tar flest OS medaljer 1.40 hos Unibet

Sverige tar OS-guld i curling (herrar)

Det svenska landslaget i curling fungerar som rockstjärnor i Kanada. Nu tar man sitt packning och åker till Peking för att försöka få fram samma framgångar. Vi tror att detta är en stor chans på medalj från ett supertaggat lag.

Spel Odds
Sverige vinner guld i curling (herrar) 4.05 hos Unibet

Speltips & nyheter från OS

Här nedan samlar vi de senaste nyheter och speltips som finns under OS. Vi uppdaterar med speltips inom de flesta sporter och grenar där det finns stort intresse i Sverige. Det innebär att du kommer kunna läsa om ishockey, skidskytte, längdskidor, skridskor och mycket mer.

Streama OS 2022 (Vinter) – TV, Live stream & Tablå
blog
Läs om allt du behöver veta innan du kan njuta av vinter OS 2022 på TV eller via live streams på nätet!
13 oktober, 2021
Skidlandslaget till OS – Stora chanser på pallplatser
os
Alla namn för åkare som ingår i Sveriges landslag i längdskidor är klara. Se hela truppen och medaljhoppen här inom skidåkning för svensk del.
05 januari, 2022
Kalla & Halfvarsson fastställer Sveriges skidlandslag till OS
sport
harlotte Kalla och Calle Halfvarsson har tagit biljetter till OS och fastställer truppen. Skidlandslaget förväntas ha flera stora medaljhopp.
06 januari, 2022

Odds för ishockey under OS

Något som verkligen drar en stor publik under vinter OS är ishockey. Inte minst i Sverige. Därför tror vi att ishockey odds inför OS kommer vara populära. Vi kan därför rada upp oddsen som gäller för att spela på vinnare av OS 2022.

Där kan vi se att Sverige är en av de lagen som ses som favoriter. Landslagen hade planerat att kunna spela med de bästa spelarna från NHL. Pandemin satte stopp för detta – vilket troligen kommer höja Tre Kronors odds för att vinna ishockey i OS. Du kan läsa allt om OS ishockey i vår längre guide med spelschema och trupp.

Landslag Odds från Unibet
Ryssland 2.50
Finland 5.25
Sverige 8.00
Kanada 8.00
Tjeckien 12.00
Schweiz 16.00
USA 18.00
Tyskland 21.00

Hitta betting bonus för OS 2022

De som vill spela på betting under OS 2022 – kan även vara intresserad av att hitta en bra oddsbonus i Sverige. En bonus ger dig mer pengar att spela med än vad du sätter in. Inför ett stort mästerskap som OS så kan det vara ett perfekt tillfälle att hämta erbjudanden.

De allra flesta OS bonusar för betting kommer att delas ut till nya spelare. Det är en så kallad välkomstbonus som idag finns hos flera odds & bettingsidor på nätet. Du kan se några av våra tips på oddsbonusar som finns till under OS 2022.

Unibet

Hos Unibet så kommer du att kunna spela på massor av olika typer av odds under OS 2022. Där kommer det även finnas med en bonus som du får vid registrering. Deras bonus kommer att bestå av ett riskfritt spel på 100 kr. Det innebär att du kommer kunna lägga ett gratisspel.

Detta är även en odds bonus inga omsättningskrav. Skulle du vinna med ditt riskfria spel så kan du välja att plocka ut pengarna direkt.

NordicBet

NordicBet har också en välkomstbonus att använda sig av. Denna bonus kan du använda på OS 2022 odds. Här kommer det finnas gott om odds på ishockey och många andra sporter som längdskidor, skidskytte och mycket mer. Här kan du även göra en insättning med Swish för smidiga betalningar.

Bonusen som finns är värd upp till 1000 kr. Den aktiveras genom att den första insättning. Erbjudandet kommer att dubbla din första insättning. Denna bonus kan du även använda hos deras svenska casino på nätet. Det är många spelare som kombinerar sitt spelande på en och samma hemsida.

Bet365

Den stora bettingsidan Bet365 har självklart en OS bonus på odds som du kan använda dig av. Du kommer att kunna få 1250 kr i spelkrediter. Dessa krediter kan du använda på alla odds som är över 1.80 för att omsätta din bonus.

Det finns inget att klaga på när det kommer till deras betting. De har väldigt höga odds – många påstår att det är nätets bästa odds.

OS medaljer för Sverige

Sverige har ett mål på att ta många medaljer under OS. Det kommer troligen vara populärt att spela på odds kring hur många medaljer Sverige tar totalt. Vi kommer att uppdatera en medaljliga här på Sportal.se när tävlingarna kommer att dra igång.

SOK har ett mål på att Sverige tar 30 medaljer. Det är ett väldigt högt satt mål – och skulle innebära Sveriges bästa vinter OS någonsin. Det vittnar om hur stark den svenska OS-truppen är på förhand.

Vi har goda chanser att ta medaljer i ishockey, skidskytte, skridskor och freestyle. Även den svenska OS-truppen i längdskidor förväntas ta ett gäng medaljer – främst på damsidan.

Vi tror att SOKs mål är rimligt. Har vi tur – och allt stämmer för Sverige så blir det upp till 20 stycken. Vi tror dock att vi hamnar strax under målet – men gör ändå ett mycket väl godkänt vinter OS.

  • Vårt tips är att Sverige tar 8 guldmedaljer. Totalt tror vi Sverige tar 22 medaljer under mästerskapet.
topptipset
Topptipset på skottdagen 2024 (29/2) bjuder på en salig blandning av matcher från stora delar av världen.
29 februari, 2024
europatipset
Veckans första Europatips bjuder på flera intressanta skrälldrag. Vi tror bland annat att Ligacupfinalisterna Liverpool och Chelsea är favoriter i fara och motiverar detta mer detaljerat i analysen nedan. Häng med!
28 februari, 2024
topptipset
Topptipset den 27/2 ger oss matcher från FA-cupen som blandas friskt med andra europeiska matcher.
27 februari, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar