Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 12 jun, 2017

Norge – Sverige: Live stream från landskampen

Innan det svenska landslaget tar paus från landskamper så kommer de att spela en träningsmatch. Denna match spelas mot Norge, och kommer garanterat många fotbollsälskade svenskar framför live stream eller TVn.

Det är då en stor fördel för dig att veta när Sverige – Norge live stream startar, samt vilka som sänder matchen. Vi kommer här att uppdatera dig med all information som du behöver för att streama Sveriges landslag mot Norge.

Vi kommer även att ge dig ett litet speltips i matchen för att visa vilka odds som vi kommer spela på. Att kombinera betting och live streaming ser vi som en utmärkt idé inför Norge – Sverige den 13 juni.

Notera gärna att det går att se Norge – Sverige stream med hjälp av Cmores erbjudande. Det låter dig streama fotboll i två veckor!

  • Avspark: Den 19/6 2017, kl 19:45
  • Arena: Ullevål
  • Visas hos: Cmore & TV4

Streama Norge – Sverige

Det är skönt när Sverige spelar en landskamp som de är favortier att vinna. Speciellt när vi möter ett landslag som Norge. För visst har det alltid varit något speciellt att spela landskamp mot Norge. Oavsett om den inte betyder så mycket.

För att kunna se Sverige – Norge live stream i fotboll så rekommenderar vi dig till Cmore. Det är nämligen denna streamtjänst som kommer att sända träningsmatchen på nätet. Det är att bli medlem inne på Cmore. Däremot så behöver du köpa premiumpaket för att låsa upp all den sport som visas.

Missa inte heller att läsa om vart du kan streama VM-kval matchen, Bulgarien – Sverige den 31/8

Inne hos Cmore så kan du få delar av deras live streams med deras erbjudande. Just nu så erbjuder denna tjänst dig att testa 2 veckor !

Med ett premiumkonto så kan du se massor av fotboll live. Inte minst matchen mellan Norge – Sverige.

Skulle du istället vilja se Norge – Sverige på TV, istället för på live stream online? Då rekommenderar vi dig istället till TV4. Det är nämligen den tv-kanal som kommer sända matchen live den 13/6 2017.

Matchen kommer att starta 19:45. Däremot kommer sändningen via TV och live stream att starta en stund innan. Detta för att ge plats för försnack när de pratar om Sveriges förutsättningar och startelva.

Sedan är det bara för dig att vara förberedd när Sverige och Norge tillsammans spelar en landskamp. Förslagsvis så rekommenderar vi dig att köpa chips till matchen, lägga ett speltips på betting och ställa in ölen i kylen. Sedan är du redo för att ta del av all spänning när matchen spelas live.

Sveriges chanser att vinna!

Efter att Sverige har besegrat Frankrike på hemmamark så är det många i Sverige som har förväntningar på att Sveriges lycka kan hålla i sig.

Sverige har en formstopp just nu, och det finns många som nu tror att en svensk seger kommer bli enkel mot Norge.

Visst har Norge spelat bra i VM-kvalet, men Sverige är helt enkelt det lag som ska vara bättre. Oavsett om matchen kommer att spelas på Norges hemmaplan.

Vi kommer att slänga in ett speltips där vi tippar att Sverige kommer att vinna matchen. Det ger oss ett bra odds inne hos bet365. Rygga gärna vårt tips om du tror att Sverige kan vinna över Norge i denna träningslandskamp. Om du behöver mer tips & odds från Sverige – Norge så har vi mer info via länken.

  • Speltips: Sverige vinner matchen
  • Odds: 2.50
  • Spelsajt: bet365

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar